Atsakymai

  1. 3

    Tai kad maitinanciai mamai negalima naudoti kontraceptiniu tableciu,geriau ju negerkite,pasisaugokite naturaliai arba spirale dekites.

    pavasarinuke

  2. 3

    na manau kolkas reiktu apsriboti kitomis apsisaugojimo priemonemis pakol atsiras menesines,nes kiek zinau tie visi vaistukai skatinantys menstruacijas kenkia vaikuciui

    sheelsi

  3. 2

    yra kontraceptiku ir maitinancioms,vaistinej gali pasiklaust,kaip vadinas.o jas galima pradet gert,nors ir menesiniu dar nera.

    ruta26

  4. 2

    Ziurint kokias kontr. tabletes jums israsytos, nes yra tokios vienos kurias galima gerti net neatsiradus menesinems, bet ju pakuoteje yra jei neklystu pilnam menesiui (31tablete) skirta taip kad jas geriant nereikia daryti jokiu pertrauku, jei baigi viena pakeli imi kita ir kol jas gersi gali mms visai nebuti (bent jau man ginekologe sake :) ) Ne visas tabletes kontraceptines skirtos maitinancioms reikia gerti su pertraukom,yra ir tokiu kurioms pertrauku daryti nereikia ir jos skirtos maitinancioms :)

    Pearl

  5. 1

    Jei labai nori tai tik tokias kur maziausiai harmonu cia su daktare turi pasitarti ir jas vartoti be pertraukos,viena pakuote baigei ir iskart kita.Bet geriausia aisku butu palaukti ir kolkas naudotis kitomis priemonemis

    kami

  6. 1

    Man kai buvo cista, ir buvo dingusios menesines, o reikejo naudoti kontraceptines, tai pirmiausia gydytoja skyre vaistu, kad atsirastu menesines, o tada jau pagal instrukcija vartojau KT. Tavo atveju irgi manau, pirmiausia reikia arba sulaukti menesiniu, arba jas kitaip atstatyti.

    Indruke

  7. 0

    gydytoja(anglijoje) patare vartoti CERAZETTE,taciau pamirsau paklausti.kaip ir kada jas gerti.dezuteje yra 3lapeliai po 28tab.Informaciniame lapelyje nerandu,jog rasytu kaip gerti jeigu maitini ir dar nesergi.

    brigita

  8. 0

    kantaceptiniu tab.negalite naudoti,nes nera menesiniu

    okse0711