Atsakymai

  1. 6

    ne nedaviau ir esu pries tokius davimus.

    erika1984

  2. 5

    Nieko niekam nedaviau,kai pagimdziau vaziavau po 6sav apziurai pas savo gine,tai jai nuveziau saldainiu deze ir likerio butelaiti,o gimdant,pries gimdyma ar po gimdymo niekam nedaviau jokiu pinigeliu,lai ismoksta dirbti uz alga,o ne uz pakisukus :)

    pavasarinuke

  3. 4

    as nedaviau ir nezadu duot maziau nuo to neskaudes

    blizgute25

  4. 3

    Sutinku su dauguma mamyciu,kad uz tave niekas nepagimdys ir maziau neskaudes. Kad ir kiek beduotum vistik teks gimdyt paciai.
    As pinigu nedaviau ir vistiek dziaugiuos kolektyvu ir daktarais kurie mane priziurejo. Na geriau pagalvojus gal isleisk tuos pinigelius (kur zadi duot daktarui)busimam vaikeliui.

    Ermita

  5. 3

    nieko niekam nedaviau, su niekuo nesitariau ir vis tiek viskuo likau patenkinta ir prieziuros ir demesio visko man uzteko.

    Meskeriotoja

  6. 3

    nebent jei norit atsidekoti, o siaip tai uz jus niekas nepagimdys,kad ir kiek duotumete.

    liurka

  7. 2

    aš prieš visus davimus daktarams, tai ir važiuodama gimdyt nedaviau

    anenija

  8. 2

    nieko nedaviau,,cia visokios pensininkes gydytojus ispesdino,kad reikia duoti pinigu,nes jei neduodi neziuri...o asnedavaiu nieko,nes tai ju darbas!!tai lai ir dirba

    nade

  9. 2

    Nedaviau, nes nebuvau patenkinta jos darbu...

    Indruke

  10. 2

    as taip pat nedaviau nieko nei gydytojai, nei akuserei, bet prieziura buvo kuo puikiausia. Ir tik isvaziuodama is ligonines atsidekojau tortu, kava, saldainiais ir pan. visam kolektyvui. Kadangi tikrai jauciausi dekinga uz tokia puikia prieziura.

    esperanza