Atsakymai

  1. 20

    Kazkada ,nors ir turejau intymiu santykiu :man tai buvo labai nepriimtina ,netgi slykstu,bet kai sutikau mylima zmogu,tai oralinis seksas tapo malonumu , vyra ilgai ikalbinejau kad ir man tai suteiktu bet jisai buvo grieztai ne ,tuo klausimu,neva niekad to moteriai nedare ir nedarys bet praejus keletai menesiu pats pasiprase ir jam patiko ,o poza 69 , tai istikruju labai uzdega bet tik mylint savo partneri,kitaip neisivaizduoju.

    gerimanta

  2. 19

    Ir dar -.TOKIA KAI KURIU ZMONIU NUOMONE,KAD oralinis SEKSAS -zeminantis ir slykstus dalykas ,susidare ziurint porno filmus ,kur viskas daroma vulgariai,ir moteris ten atlieka verges ir prostitutes vaidmeni,o tarp mylinciu vienas kita zmoniu tai vyksta GRAZIAI.

    gerimanta

  3. 11

    asmeniskai man tai nera problema. as myliu savo vyra jis myli mane . liuks gaunas 69 :))) vertetu pabandyti ir jum :)))

    Anonimas

  4. 11

    Jei žmogų myli sexse tabu neturi būti.Nematau nieko šlykštaus,tai normalu.Aišku jei abiem tai priimtina.

    raganaite

  5. 8

    o as manau,kad daugelis neigiamai atsakiusiu-melavo...nes vis dar nedristam sia tema kalbeti atvirai...as tai laikas nuo laiko taip myliuosi su vyru ir man tai teikia dideli malonuma...vyrui taip pat...Vat!!!

    Anonimas

  6. 6

    NIEKO CIA SLYKSTAUS NEMATAU,JAI MYLI ZMOGU KAIP TAU GALI BUTI SLYKSTU?

    VANESA8381

  7. 6

    Super dalykas ! :) ka cia pakomentuoti.... ;)

    Linute39

  8. 6

    asir nematau cia nieko slykstaus.. su mylimu vyru nera tabu kaip kaskas sake :D as taip ir galvojau kad visos beveik rasysk fui kaip slykstu ir t.t aisku gali but kad kelios is atsakusiu taip ir yra :D nenorit neatsakinekit, bet vel gi kaip kaskas sake bukim atviros..nelemuokim..

    kristale

  9. 6

    tai normalu:) manoma,kad vyra sujaudinti oraliniu budu greiciausias,taip pat ir net kai kurioms moterims patinka kai jas tenkina oraliniu budu,sakote slykstu,tai gal jusu partneris yra neprisiziurintis...

    VIKIUUUUKAS

  10. 6

    kazkada buvo klausimas ar yra koks tabu sekse tarp partneriu. daugelis nepripazysta tik analinio sekso, o visa kita priimtina. ir yra net cia parasiusiu dabar kurios pries tai parasiusios buvo. merginos bukim atviros jai atsakot :))))

    Anonimas