• 8ats.

    ar galejau pastoti petingo metu?

    man menesine yra dar nereguliarios. siaip tureciau sirgti apie 8-9 diena. vaikinas miegojo pas mane, jis buvo su apatiniais, uzsiiminejom petingu. as buvau nuoga. ar galejo sperma patekti ant manes?? zinokit esu taip issigandusi, del tu nervu net negerai jauciuosi. bijau kad galejau pastoti. dar esu nekalta.

    pasimetele1IntymuĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    manau kad jei sperma nepateko ant lyties organu ,tada tikrai nepastojai,mėnesinės tau gali vėluot nuo patirto streso ir panašei

    xxxxx

  2. 4

    kiek tau metu,mergyt.is kur mums zinot ar pateko ar ne,taigi tu miegojai su juo,ne mes:-DD

    ruta26

  3. 2

    gali nusiraminti jai vaikinukas buvo su kelnaitem tai pastot tikimybes kaip ir nera , tik dar nusiramink nes kartais menesines gali veluoti ir del sukilusiu nervu.

    lina38

  4. 2

    siaip tau geriau zinoti ar sperma galejo patekti ar ne, jug mes nezinom kaip viskas vyko ;) jei vaikinas viso petingo metu isliko su kelnaitem ir nebuvo jokios sueities tarp jusu, tai manau nepastojai.

    romantike

  5. 2

    visu pirma nusiramink:) jei viskas vyko kaip parasei pastoti neturetum,bet yra ir tokiu atveju kad pastoti galima ir nesimylint, tiesiog jei tuomet kai vyko petingas tau buvo vaisingos dienos, tikimybe pastoti ir petinguojant imanoma, zinoma jei sperma pateko ant tavo maksties jei nepateko tikrai nepastosi.

    barskute

  6. 1

    aciu tiems kurie nuramina, o tie kurie laiko mane maza ar pan ir smerkia cia tai kam jus rasot? sakau esu issigandusi, todel paklausiau

    Anonimas

  7. 1

    Jei jus imitavote sueiti t.y. vaikinas buvo ant taves o tu ji apsirezgus na ar kazkas tokio, bet tarp jusu lyites organu buvo kelnaites ir butent tuo metu jis baige, o tu ta pajautei kad jo sperma persigere per kelnaites ir suslapino tavuosius lyt.organus sansu pastoti yra, bet tikria ne dauk. Visu pirma reik, kad butu vaisingos dienos.
    Bet 99 %, kad tu nepastojai ir galesi dziaugtis vaikyste(pauglyste).
    Jeigu taip bijai reiskiasi tau dar per anksti viskas, gal apsiribokit buciniais ir pasilaikymais uz rankuciu.

    Anonimas

  8. 1

    kiek tau metu? ar tu dar vis su lelem zaidi, ar jau vyresne esi?

    Anonimas