• 8ats.

    Nuo kokio amžiaus vaikas jau pradeda domėtis dėlionėmis ir sugebėti jas sudėlioti? Kokias perkate?

    Mes turime tokias, storas, minkštas, iš putplasčio. Vyresnis pradėjo kažkur nuo trejų dėlioti, o va mažiukas, pusantrų metukų jau dabar domisi. Aisku nepataiko į paveiksliuką, bet deda vieną prie kitos.

    JorkaileLopšelis-darželisĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 5

    as is patirties sakau, nors mano mergyte dar permaza, bet dirbau vaiku darzelyje, tai apie antrus metus kaikurie vaikai jau deliojo tokias nesudetingas medines deliones, o ju turetu buti pirkt vaiku zaislu parduotuvese.

    Kalnietiene

  2. 4

    maniskis domisi senokai , kokiu pusantru pradejo , bet medinuke delioja tik nuo metu devyniu menesiu turim tokia astuoniu daliu tai surenka

    erika1984

  3. 2

    jau iki metukų amžiaus dukrytė turėjo visokių dėlionių - daugiausia kur figūrėles reikia pagal formas sudėti. O jau nuo 1 m. amžiaus ir medines dėliones su paveiksliukais. Bet sudėlioti taisyklinkai sugebėjo nuo 1,5 m. kažkur. O turime dėliones - kelių rūšių lentelės su paveiksliukais, dėliones, kur reikia figūrėles pagal formas sudėti (liet. puodynė, mašina,laikrodis), Lego, net 4 knygutes, kuriose irgi yra dėlionės-puzle.

    elegancija

  4. 2

    Nuo kokių 3-4 metu. Delioniu yra ivairiu. galima kompe delioti. Elementarias, is 4-8 detaliu, paskui vis sunkinant. Nes siaip tos geresnes deliones brangios. O kai n uperki per smulkia, nedelioja.

    Auksare

  5. 1
  6. 1

    Turim didele is devyniu detaliu delione,is putplascio,tai gerokia virs metu pradejo dometis,bet nepataiko paveiksliuka sudeliot

    ruta26

  7. 1
  8. 1

    Mums ypatingai didelis dėmesys nuo 6 metukų..

    Jorkaile