• 6ats.

    1 metu vaiko nervu priepoliai

    ryt vesiu savo mazaja pas daktares, bet pries tai noreciau pasiteirauti ar dar kuriai mamytei teko susidurti su metuku vaiko nervu priepuoliais. maniske antra vakara is eiles labai sugasdino mane, susinervojo pradejo verkt, staiga nutilo lyg giliai ikvepdama ir poto staigiai apsiblause akys lyg tuoj netektu samones. baisu ir prisiminti ir baisu net pagalvoti kas galejo nutikti jei manes ar vyro nebutu salia jos tuo momentu, tad buciau dekinga uz info jei kuri mamyte zino kas tai galetu buti, teko susidurti ar pan. isanksto dekoju ir prasau atsakyti tik tas mamytes, kurios gali konkreciai ka pasakyti man, o ne tas kurios megsta pilstyt is kiauro i tuscia su pvz.: "tai vaiko nervai arba vesk pas daktares" nes tiek as pati suprantu.

    ervijotaVaiko sveikataĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    zinot tai aisku nezinau, bet va mano drauge turi mergyte, jei kazkas panasaus pradejo rodytis kai kokiu 10 men buvo tai jei igimta epilepsija, buna tik mergaitems.. jinai budavo pradeda zirsti, vergti ir kaip tu sakei akys tokios "negyvos be zvilgsnio" bet kokia sekunde ir viskas kaip niekur nieko.. gal is tikro cia tik nervai ir viskas pareis.. bet kai paskaiciau ir dar supratau kad mergaite tai kazkaip tas atvejis panasus..

    vejune

  2. 1

    Laba, zinokit perskaiciau ir susinervinau.... labai labai....
    kaip gali daktare nekreipti demesio, iskarto turi siusti darytis miego tyrimo, neatsimenu kaip vadinas... kai vaikas miega jam priklijuoja davikliui ir ziuri ar yra pakitimu ar ne. dar butinai kompiuterine tomografija, ir akiu dugna. cia svarbiausi dalykai. bent jau akytes ir miega.
    tikrai nenoriu prigasdinti, bet sie tyrimai suteiks konkretumo. Ervijota, jai nori kad daugiau ka papasakociau parasyk i privata. Mano vaikui buvo viena karta, verke, ikvepe, isitempe, i nieka neregavo, po keliu minuciu atsigavo lyg niekur nieko. bet mes iskarto kvietem greitaja ir i ligonine.
    Pasveikom:)

    Vytaute

  3. 1

    buvom prie daktares, israse gerti Diazepamo sirupa menesi laiko, jei priepuoliu daugiau nebus - vadinasi kalti nervukai, o jei vartojant sirupa priepolis pasikartos - vadinas didele epilepsijos rizika ir tada sake sius tyrimams i Klaipeda.

    ervijota

  4. 1

    o sakyk "nesvarbu" ar jums tai savaime praejo? as siandien uzsirasiau prie neurologes, rytoj eisim pasirodyti... labai bijau ir jaudinuos ka jinai pasakys

    ervijota

  5. 1

    mums tai pat buvo toks ne vienas atvejis,bet truputi didesnei.kai netycia uzsigavo,tiesiog,kaip nualpo.nugriuvo,visa pabalo.bet greit atsigavo.tai tiktrai baimes buvo.bet tik kazkur tris kartus toks atvejis buvo ir vis uzsigavus,toks kaip silpnumo priepuolis.

    nesvarbu

  6. 0

    Sveikos, noreciau ir as daugiau informacijos kas turejote tokia problemele. Mums penkt vakare atsitiko taip, vaikas soko, dainavo, sugalvojo kazka is zaislu dezes pasiimti ir nukrito... lyg norejo rekti, net ir pradejo, bet staigiai sustojo, atrodo, kad uzstrigo jam kazkas, paemem greit ant ranku, bet i aplinka visai jokios reakcijos, ziurejo i viena taska, nieko nekalbejo, akytes atmerktos buvo ir baltuoti visas pradejo, paskambinom i greitaja, pasake paguldyt ant zemes ant soniuko, tada ziuriu pradejo kandzioti savo liezuviuka, tai as greit pirsta ikisau, nes galvojau kad nusikas, bet nejudejo visai, tai truko nzn, man rodos amzinybe, bet realiai kokias iki 10 minuciu, po to pradejo leisti kazkokius garsus, bet ne kalbeti, pradejo judeti, visas baltas buvo, isveze mus i ligonine, tai greitukej dar apsiveme, po to kaip ir viskas normaliai, pastebejo mus kelias dienas ir paleido namo, turesim dabar ta procedura kur deda ant galvytes tokia kaip tomograma daro smegenu, paziures ar viskas gerai. Israse parase 2 priezastys: pamirso kvepuoti arba nervinis sokas. Mums 2 metukai ir 5 men, kazkaip labai sunerimavau, nes mums pirma karta taip. Jei kazkas turi patirties - duokit zinoti prasau. Dekui labai

    Anonimas