• 11ats.

    kaip atstatyti balintus,pazeistus plaukus?

    mamytes gal zinot kokiu geru priemoniu kaip atstatyti,pazeistus plaukus,nuo balinimu pastebejau kad plaukuciai pradejo ziauriai siaustis,luzineti.istisai naudoju kaukes ir kondicionierius bet nepadeda,bandziau ir serumus,bet irgi nieko gero.

    sandradanVeido ir kūno priežiūros priemonėsĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    Pabandyk labai paprastą dalyką. Kai baigi plauti galvą, tai perplauk su parūgštintu vandeniu. Maždaug į 10ltr vandens įpilk kelis šaukštus maistinio acto ir perplauk šiuo tirpalu plaukus. Aš kai balindavau plaukus, visada taip dariau ir mano plaukai niekada nebuvo "šiaudiniai" ir nutriušę :)

    trejetukas

  2. 3

    dekui vanesa pabandysiu namu darbo kaukes gal pades;))

    sandradan

  3. 3
  4. 3

    man atrodo kad niekas ir nepades, plaukas tikriausiai nebegyvas, nudeges, tiesiod kuo dazniau pakirpk galiukus ir nuaugs plaukas, pas mane tokia pat problema buvo, tai persidaziau rudai, nusikirpau trumpai, bet per metus neatauginau sveiko plauko

    Kalnietiene

  5. 3

    KAUKĖS:

    2-jų kiaušinių tryniai,
    1- šaukštas medaus,
    2- šaukštai konjako (tiks ir brendis),
    1- citrinos sultys (prieš spaudžiant sultis citriną gerai nuplauti ir nuplikinti verdančiu vandeniu).
    Viską gerai sumaišyti ir ištepti galvą. Laikyti apie 20 minučių. Kad nesudžiūtų paviršius, galima apsukti galvą rankšluosčiu, nors tai nebūtina. Išplauti galvą šiltu vandeniu. Jokių šampūnų nereikia. Toliau formuoti šukuoseną, kaip esate įpratę.




    kefyras (ištepti plaukus, apsukti rankšluoščiu ir palaikyti 2 val.),
    kiaušinio trynys (išplauti galvą, vietoj šampūno),
    ramunėlių nuoviras (praskalauti).
    Po kefyro kaukės plaukus galima išplauti ir šiltu vandeniu su muilu.

    Kiekvieną kartą plaunant šviesius plaukus galima praskalauti ramunėlių nuoviru ( labai patogu naudoti parduodamas vaistažoles, supakuotas maišeliais).


    kita:

    uoda ruginė duona užpilta karštu vandeniu,
    šaukštas garstyčių (dedama ataušus),
    1-kiaušinio trynys (dedama ataušus).
    Ištepti plaukus šiuo mišiniu, po 10 minučių išplauti. Galima plauti plaukus ir vien tik užplikyta juoda duona.

    Dar vienas labai paprastas ir efektyvus plaukų stiprinimo mišinys:


    dar viena:

    sutarkuotas svogūnas - 4dalys,
    medus - 1dalis.
    Sumaišyta košelė įtrinama į išplautų plaukų šaknis, galva aprišama rankšluoščiu ir palaikoma 40 minučių. Po to išplaunami plaukai šiltu vandeniu be muilo. Jei plaukai sausi, galima įpilti alyvų ar kukurūzų aliejaus.

    Esant riebiai odai, patartina plaukų pašaknes kas kelinta diena įtrinti beržo, alksnio, gluosnio, dilgėlių lapų, medetkos šakučių, arba ramunėlių ištrauka- 4 valgomieji šaukštai vaistažolių pusei litro degtinės.

    Jorkaile

  6. 3

    Tinka visokios namines kaukes, Stai kelios is ju:

    Sutraiškai 2-3 skilteles česnako ir per marliuką išspaudi sultis. Įpili tiek pat ar truptį daugiau aliejaus (geriau alyvuogių, bet jei nebus - tiks ir saulėgrąžų). Gerai sumaišai.
    Gautu skysčiu pirštų galiukais įtrini galvos odą. Apsiriši galvą skarele ir palaikai 20-30 min.
    Po to išplauni galvą kaip įpratusi.


    Išplovę galvą, plaukus perskalaukite vandeniu, į kurį įpiltas vienas valgomasis šaukštas obuolių acto ir penki lašai arbatmedžio aliejaus. Skalaudami lengvai pamasažuokite galvos odą - plaukai labiau blizgės, be to, bus stipresni. Taip pat verta žinoti, kad obuolių acte esančios veikliosios medžiagos ramina sudirgintą ir niežtinčią galvos odą.

    Jorkaile

  7. 2

    visu pirma reikes nustoti balinti,jei nori kokio teigiamo atstatomuju priemoniu efekto,dar geriau butu plaukus patrumpinti,nenaudoti dziovintuvo,leisti isdziuti naturaliai,bent laikinai atsisakyti plauku znypliu,smarkiai neristi,nesegti plauku,pavartoti ir is vidaus vitaminu,taip pat neperkrauti ivairiomis priemonemis,gal kaukes ar seruma per trumpai naudojai ir nepajutai todel efekto?dauguma firmu,turi ir pazeistu plauku prieziuros priemoniu,pagal savo plauku tipa pasirink tinkamiausius,man plaukus atgaivino Garnier sampunas ir kauke dazytiems ir pazeistiems plaukams..

    sandritute

  8. 2

    as manau, kad jau priemones tokiems plaukams ir nepades. reikia kirpti ir dazyti kita spalva,o geriausia auginti savo naturalia plauku spalva., tik taip galima isgelbeti plaukus

    Mila

  9. 1

    man tokia pat problema bet jau baigiu po biski atgaivinti kiek naudojau tu pirktiniu geru firmu kaukes serumus niekas nepadejo nieko nera geriau uz namines kaukes,nors ir kitos labai pries yra.Naudoju alyvuogiu alieju kiausinio tryni medu ritcinos alieju net blakstienom labai padeda,o perskalauju su dilgeliu arbata su atctu,super mano ir buvo nubalinti ir galai visi siurkstus daba tikrai matosi rezultatas,dar naudoju majoneza labai pateninta

    VANESA8381

  10. 1

    Pamegink nusipirkt alyvuogiu aliejaus ir pries plauku plovima mazdaug valandai juos issitepti

    Ermita