• 11ats.

    Mazytei (2 sav.) pakilo temperatura iki 37 ir labai ji mieguista, nosyte uzsikimsus, ar sunerimti?

    sveikos. kaip rasiau 2 savaiteles mums, temparatura pakilo iki 37, visa diena miega, pavalgo ir vel miega, nors kitomis dienomis budraudavo daugiau... nosyte valom, bet vistiek uzsikimsus... ar cia bijoti kai tokia mazyte? nes kiek skaiciau kitus klausimus, tai budavo su didesniais leliukais...

    JogurtasKūdikio temperatūraĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    na taip,geriausia pasitart su gydytoja,nes su tokia mazyte ne juokas,nes per burna dar nemoka kvepuot.musu bernuzeliui irgi tokio laiko buvo sloga,tai tiesiog dusdavo.

    nesvarbu

  2. 3

    na savo pienuko nepatarciau lasint,istikro jokios naudos is to o kaip tik dar blogiau pridziuva viskas,as irgi maniau kad galima bet pasiklausus gydytoju griestai neleido.

    sandradan

  3. 3

    Nosyte pamegink praplaut juros vandeniu, o temperatura tai nera auksta, jei labai neramu ar blogeja, kreipkites i gydytoja, bet seip tai normalu kad vien valgo ir miega.

    Kalnietiene

  4. 3

    manau geriausia butu pasirodyti savo gydytojai,nes jus dar mazi ir tu lasiuku nelabai jau galima tokiam kad neisestu gleivines,paplauk su juros druska,o temperaturos jei tik 37 teturit tikrai nereikia musti,gydytojai rekomenduoja iki 38 jos visai nemusinet nes taip orgamizmas kovoja su virusu,

    sandradan

  5. 3

    na cia normali temperatura,neturetumet nerimauti..o nosyte lasinkis vaistukus,tikrai viskas susitvarkys

    nade

  6. 3

    kaip 37 tai dar ne temperatura ir jokiu zvakuciu nereikia kisti...o nosyte plauk juros vandeneliu ir issiurbk respiratoriumi.

    sandrista

  7. 3

    tokiam leliukui 37 temperatura, tai ne temperatura... tavo mazyle dar tik adaptuojasi prie pasikeitusios aplinkos ir temperatura nebuna pastovi. normali naujagimio temperatura yra 36.5 - 37.5C, o gydytojai sako, kad iki 38 isvis nereikia numusineti temperaturos... maniskiui pirmomis savaitemis irgi nosis buvo uzsikimsusi, mat ir siaip ju nosytes dar po gimimo ilgai valosi, todel naudok juros vandenuka ir snargliukus trauk atsiurbeju. is tiesu palengvina. bet nei tuo, nei anuo nepiknaudziauk... gerai, kad mazyle valgo. nes siaip jei jau rimciau pasiligoja vaikeliai, tai ir apetito neturi. na ir nebijok pasiskambinti savo gydytojai. viena karta viska paaiskins ir kita karta jei taip pasitaikys nebus baugu ir zinosi ka daryti ;)

    romantike

  8. 3

    37 ce normali temperatura.mums bent jau gydytoja sake kad turi buti pas naujagimius nuo 36.8 iki 37.5 nera ce ko nerimauti del temperaturos,tik del slogos geriau su gydytoja pasitark..

    Agnute

  9. 2

    Na dėl nosytė truputi verta sunerimti pamėgink įlašinti savo pieno į nosytę (jai maitini pati ),o temperatūra tokiems mažiukams yra normali :)

    ikmeskute

  10. 1

    as pasiskambinciau gydytojai pirmiausia...jinai pasakytu kaip elgtis.

    Coorne