Atsakymai

  1. 3

    pagalvele rekomenduojama nuo metuku ir tai,jai vaikiukas nemegejas miegoti ant pilvuko,mes nuo 7men.dedam plona pagalvele...

    mirror

  2. 2

    Na iki 2m,mes naudojom ta labai plonyte pagalve,kur pasikelia tik cm nuo lovos,o paskui jau pirkau is dormeo.Beje visiskai pagalves nenaudojom gal menesiuka tik.

    pavasarinuke

  3. 2

    mano vydurinelei 2m.ir miega be pagalves(nors salia visada dedame bet jai taip patogiau o suneliui dar irgi nededam pagalves, miega kolkas be jos.manau nuo metuku pradesime kazko ieskoti.

    Pearl

  4. 2

    Savo suneliui pirma pagalve padejau kai jam buvo 10 men. Ta pati padarysiu ir dukrytei. Seip patariama iki 1m jokios pagalves nedeti.

    ZivileN

  5. 2

    gydytojai normalesne/didesne/aukstesne pagalve vaikui pataria tik nuo 1m. deti. tad as neskubu, dedu visai tokia plona...

    romantike

  6. 2

    mum tuoj 8men, dar nededu pagalves jokios, kazkaip man baisu kad uzsivers ja per miegus ant galvytes.

    titina

  7. 2

    O as kazkur skaiciau kad iki metu nereikia pagalves, mum prasideo 5 menuo, nieko nededu. Idomu kaip yra istikruju, kada det pagalve reikia?

    Kalnietiene

  8. 2

    Aš dar nededu aukštesnė pagalvės nei palutę žadu ką nors aukščiau padėti kai jau bus kokie 8 mėnesiukai,bet jai mažiukas guli pas mane lovoje tai ant pagalvės guli yra neaukšta jam patinka viską mato:)

    ikmeskute

  9. 2

    as jau nuo kokio menesio dejau tokia plona pagalvyte...

    Anonimas

  10. 2

    as tai savo maziukei tokia neauksta pagalvyte dedu nuo 3 menesiuku.

    masiniuke