• 7ats.

    kaip pasireiskia elergija?

    norejau paklausti jusu mamytes,ar elergija pasireiskia tik isberimu ar yra ir kitu simptomu?Gyvenu ne lt.Vakar ir trupuciuka siandien valgiau tikru krabu,ir vat siandien visa diena vaikelis atpylineja ko niekada nera buve,kadangi maitinu pati tai dabar pradedu baimintis gal nuo tu kabu.Prasau jusu patarimo.

    oksaniukas19Motinystė (nėštumas, gimdymas)ĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    Atpylinejimas - tikrai ne alergijos pozymis. Jei vaikeliui netiktu pienukas, po tavo suvalgyto maisto, tai jam skaudetu ar pustu pilvuka, bertu, buna kad ir visai atsisako zysti kruti, nes del kokiu nors priezasciu opeinas igauna netinkama jam skoni. O atpylinejimas yra daugelio mazu leliuku bedele, kuri apie 3-5 men. apmazeja. Jei svoris auga gerai, jis linksmas ir sotus, gerai miega, tai nereikia nerimauti del atpylinejimo. Pavalgiudsio neskubek guldyti, panesiok stacia. Sekmes :)

    Meskeriotoja

  2. 2

    mum prasidejo nuo paraudimu ant veiduko,po to kojytes...pradejo labai sauseti tos vietos,net iki zaizdeliu...paberimu ryskiu net neturejom...

    mirror

  3. 1
  4. 1

    Labai ivairiai gali pasireiksti, nuo paraudimo, isberimo, iki net vaiko sutinimo ( mano broliukui taip buvo).

    Indruke

  5. 1

    Na jei jau niekada nėra buvę,kad atpykinėtų,nieko daugiau nesikeitė-sakykim atsigert gal kokių arbatyčių davėt ar pan.,ogal jau primaitinat ir kažką naujo valgė?Jei ne-tai tikriausiai taip sureagavo į tavo suvalgytą krabą.Bet tai čia ne alergijos požymis,tiesiog per pienuką jam persidavė sunkiai virškinamų medžiagų ir vaikiukas sublogavo šiek tiek.Tiesiog daugiau patarčiau tokio maisto nevalgyt kol maitini ir kol vaikas dar mažas.O šiaip viskas turėtų susitvarkyt,gali duot daugiau atsigert,jei duodi.Sėkmės:)

    Vilmiene

  6. 1

    vaikelis paprasciausiai apsinuodijo juru gerybemis, Jis dar per mazas, kad gautu tiki maista nesvarbu, kad ir per tavo piena. Duok daugiau skysciu.
    Yra kelios alergiju rysys ir ju pasireiskimas.
    1) parausta kunelis,ismeto spuogiukais arba demelem(tiek sausom tiek slapiuojanciom) vaikas tampa irzlus.
    2)Gali pasireiksti dusimu, kvepavimo taku isburkimu patinimu, tinimu.

    Anonimas

  7. 1

    pas mus tai pat buvo alergija,visa kuneli isberia spuogeliais.bet atpilinet tikrai nepradeda.pavalgius ilgiau panesiok,kad gerai atsirugtu

    nesvarbu