Atsakymai

  1. 3

    as irgi gimdziau savo mieste,aisku jeigu butu buvusios kokios komplikacijos buciau rinkusi klaipedoj,bet aciu dievui to neprireike,pagimdziau greitai bejokiu nesklandumu.

    sandradan

  2. 3

    Mano mama gimde Pasvalio gimdymo namuose.patys geriausi atsiliepimai ,tiek apie prieziura tiek pie gydytojus. o mes gyvename Panvezyje.

    Simutia

  3. 3

    As avo miesto daktarais nepasitikiu, nes per nestuma buvo su jais nesusipratimu, vyro pusesere gimde pasvalyje, daug geru atsiliepimu apie pasvalio gimdymo namus girdejau, internete skaiciau forumus, galiausiai pradejau nuvaziuot ten pasitikrint ir kad ir 100 km reikejo vaziuot, vaziavau ten.

    Kalnietiene

  4. 2

    as gimdziau VGN, rinkausi sia ligonine nes girdejau pacius geriausius atsiliepimus. tikrai nesigailiu, kad ten gimdziau. Gimdysiu po gero menesiuko ir anta vaikeli ten.

    Mila

  5. 2

    Gimdziau ten kur dirba mano daktare, nes gimdymas buvo sutartinis. Gimdziau VGN, kuo geriausi atsiliepimai,geros salygos. Sesutes, daktarai, nera priekaistu.

    kvapni_feja

  6. 2

    as tai nieko nnesirinkau,gimdziau kur ir priklause

    nesvarbu

  7. 2

    as rinkausi VGN del to, kad ten yra ta vadinama palanki aplinka naujagimiui, skatinamas maitinimas krutimi, vaikelies nepaimmas y atskira palata. Ir tikrai nenusivyliau, o dar ir gydytoja ten rekomendavo - nors jau iki kol jos paklausiau zinojau kur gimdysiu.

    titina

  8. 2

    Aš asmeniškai tai nesirinkau ėjau į savo miesto poliklinika vėliau gavau siuntimą į Kauną tai ten ir gimdžiau dėl iškilusių komplikacijų.

    ikmeskute

  9. 1

    gimdiau savo miesto ligonineje ,nors ir mazam miestelyje ,bet labai malonus kolektyvas ,palatose gulim po viena su savo mazyliais ,yra kiekvienoje palatoje kusete kur gali pasilikti ir permiegoti vyras ,yra dusas ir tualetas taip , kad nereikia eit kazkur koridoriui. lovos visos naujos .pas mus atvazineja is varenos ,druskininku.pasiskaicius inteke tai net ir is kauno renkasi musu miesteli gimdymui.

    lina38

  10. 1

    Klaipedoj tik vieni gimdymo namai,tai nebuvo is ko rinktis.Gimdziau ten

    ruta26