• 11ats.

    Kurios lauketes ne vieno vaikiuko, labai idomu butu suzinoti, ar skyresi pirmojo ir sekanciu nestumu pozymiai ir kuo skyresi? :) maisto isrankumu, pykinimu, nemiga t.t.? ir jei skyresi, tai gal vienu atveju gime sunus, kitu-dukryte? ar ne?

    Pati turejau viena nestuma, kuris iskart pasireiske maisto isrankumu, nemiga...gime berniukai :)

    mirrorNėštumasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    pirmasis nestumas buvo super,taip kaip nebuciau nescia-gime sunus,gal del to,kad buvau labai jauna-17m...antrasis buvo sudetingesnis,daug buvo gresianciu persileidimu ir prieslaikiniu gimdymu,bet gimem laiku-gime sunus...o va,su treciuoju buvo sunku,pykino iki pabaigos nestumo,buvo sunku vaikscioti,labai norejosi saldumynu-gime dukra...

    Anonimas

  2. 4

    Per pirmaji nestuma nepykino ,labai trauke prie saldumynu,visai nenorejau valgyti mesos ji man tapo neskani gime berniukas.
    Per antraji nestuma taip pat nepykino labai jau valgiau daug pomidoru-gime mergaite

    Ermita

  3. 4

    nestumai buvo identiski,o turiu porele:)jau galvojau bus ir antras berniukas bet ne:)taigi netikiu kad jei skiriasi nestumai tai ir lytys bus skirtingos.kaip dievas duos.

    axom

  4. 3

    mano visi trys nėštumai skirtingi buvo, per pirmą jaučiausi labai neblogai tik saldumynai traukė labai, per antrąjį labai vėmiau ir labai pomidorų norėjosi - gimė abi mergaitės, per paskutinį irgi pykino bet ne taip kaip per antrą, ir saldumynų norėjosi, o gimė berniukas. čia nesuprasi ir nuo nėštumo pozymių negali spėti kas gims :)

    auvilė

  5. 3

    turiu tris dukrytes , bet nestumai nesiskyre niekuo nebent tai kad antra labai lengvai pasigimdziau ;],niekada manes nepykindavo ,maistui isranki nebuvau valgiau tapati ka ir pries nestumus .

    lina38

  6. 3

    man visi trys nestumai buvo vienodi.nei pykino nevemiau.galejau vien salduminus valgit .o turiu du berniukus ir mergaite.tik su dukra storesne buvau nes ji gime 5100kg.

    Anonimas

  7. 3

    na skirtis tai tikrai skyresi,su pirmais dviejais nestumais turejau gresiancius,labai trauke prie citrinu,tai pat labai pykindavo,tai gime mergaites,o su paskutiniais,tai nei kart nepykino,megau labai saldumynus i kuriuos anksciau net paziuret nenoredavau ir gime berniukai.siaip nestumai nebuvo sunkus

    nesvarbu

  8. 2

    Tiek per pirma, tiek per antra nestuma buvo panasus pozymiai, pykinimas, nenoras valgyti, labai norejosi citrinos. Gime porele. Pirmas berniukas, antra mergyte. Kai laukiausi antro niekam is draugu ir artimuju nesakeme ka turesime, tai visi galvojo, kad bus berniukas, nes pas mane buvo smailus pilvukas kaip kiausinis, budingas kai laukiesi berniuko, bet gime mergyte :)

    ZivileN

  9. 2

    mano trys nestumai baigesi berniukais:-)).Per pirma ir antra nestuma visiskai nepykino,o per trecia atsiemiau.Saldumynu ir miego per visus nestumus norejosi.

    ruta26

  10. 1

    man pirmas nestumas palyginus su situ tai pasaka buvo. o su situ nestumu tai labai pykino. Nors ir si karta laukiuosi mergaites. su abejais nestumais trauke miego, saldumynu, arbuzu ir nektarinu

    Mila