Atsakymai

  1. 4

    Nuneriame vištos odą, palikdami šlauneles ir sparnelius, ją įtriname paukštienos prieskoniais ir paliekame 2 val.
    Atskiriame vištieną nuo kaulų.
    Vištos krūtinėlę supjaustome kubeliais.
    Likusią vištieną bei kiaulieną sumalame mėsmale. Į faršą įmaišome išplaktus kiaušinius, grietinėlę, suberiame kubeliais supjaustytą fermentinį sūrį bei grybus, saulėgrąžas. Paskaniname paukštienos prieskoniais ir gerai išmaišome.
    Taip paruošto faršo prikemšame vištą ir užsiuvame.
    Kepame 200 - 220° C temperatūroje apie 1,5 val.

    debesėlis

  2. 3

    Joks čia stebuklas,nesunku tai padaryti,tik reikia kruopštumo,kol tą vištą nuneri nuo kaulo,o įdarą galima visokiausius daryt,čia jau pagal skonį...

    debesėlis

  3. 2

    Vista apvirti, kol ji pasidarys "balta". sumaisyti garstycias ir majoneza, padaryti kaip padaza. itrinti vista siuo padazu, ivynioti i folija ir kepti orkaiteje. Galima ir nevinioti i folija ir kepti keptuveje. SKANA
    US :))))

    julyte

  4. 2

    visos vistos situ receptu neesu dariusi. Mano vyrui dar patinka, kai slauneles pries tai sutrinu su druska, pipirais ir cesnakais. O man skaniau tik su medum ir citrina. Cia skonio reikalas

    mamyčiukas

  5. 2

    Šlauneles ištrinti medumi ir apšlakstyti citrinos sultimis. Kepti orkaitėje 150 C temperatūroje, kol gražiai apskrus.
    skanaus :)

    mamyčiukas

  6. 1

    itrinu su druska ir pipirais,kepu orkaitej,pries kepimo gala idedu obuoliu

    ruta26

  7. 1

    Man pati skaniausia vista naturaliais prieskoniais itrinta. Tai cesnakas, lauro lapai, pipirai, druska.. Nemegstu, kaip buna prideda prieskoniu ir vistienai ir kario ir dar velnias zino kokiu. Jau vista skoni praranda.

    Imbiere

  8. 1

    mano mama kepa vistiena su persiku sultimis. Pirmiausia pamarinuoja vistiena su prieskoniais, majonezu, paskui deda ja, uzpila persiku sultimis ir dardeda dziovintu slyvu, tikrai labai skanus

    Indruke

  9. 1

    man visai skanu vista istrinti su medumi, garstyciomis, truputi cesnako ir garam masala prieskoniais, i vidu prikimsti beveik isvirtu ryziu ir kepti orkaiteje. Buna skani traski odele, o viduje vistienos sultimis permirke ryziukai. mmm..

    Agne

  10. 1

    aciu labai uz receptukus reiks pasigaminti pagal naujus,paragauti

    angeliukas