• 24ats.

    Duodu misinuka kudikiui, bet pastebejau, kad labai uzkietejo viduriai. Ji labai kankinasi kol padaro dideli reikaliuka...Gal ka patarsit? Taip pat noriu pakalsut ar duoti man jai arbateles? Mazylei du meneiukai bus.

    GallerryKūdikio tuštinimasisĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    arbatyte butinai turi duoti nes jei nemaitini savo pienu o misinuku tai arbata butinas dalykas ir ja reikia duoti tarp kekvieno maitinimo na zinoma isskyrus nakti.o del viduriuku tai pasitark su daktaryte.as pvz savo mazytei duodu lasiuku ir dar arbatyte virskinimui gerinti

    ddovile

  2. 2

    jei kudikis valgo misinuka, tai vendenukas, arbateles yra butinybe. duok ju daugiau tarp maitinimu, nes skysciai turetu paminkstinti/palaisvinti viduriukus. gali pameginti pankolio arbatele ir nesugalvok skubeti prie tyreliu. mazyle dar joms per maza ;)

    romantike

  3. 2

    virintas vandenukas irgi tinka.as savo mazyliui ir duodu,laseli nugeria,bet tikrai padeda

    ruta26

  4. 2

    bandyk pakeisti misinuka o arbata galejai duoti jau senei

    rita0609

  5. 2

    As kelias dienas maitinau misinuku, tai i misinuka sutrynus idedavai Bifoval kudikiams..Ten gerosios bakterijos, gal patvarkys viduriukus.Manajai pakietejo viduriukai, bet pastenedavo be jokiu vargu.

    Jaudrute

  6. 2

    Na mano mergytei ir labai kieteja,tik jai jau keturi menesiai,tai slyvu tyrele bandziau duot,tai labai jau pute pilvuka

    kami

  7. 2

    dekui, mamytes tikrai pradesiu duoti arbatytes.

    Gallerry

  8. 2

    jei jau maitini misinukais,tai gali arbatite duot,nes nuo misinuko tik pavalgo.gal duodant arbatytes vyduriukai atsitaisys,nes tokio amziaus manau tyrele nelabai gerai duot,nes tada su viduriavimu prasides problemos

    nesvarbu

  9. 2

    tada blogai,jei negali keisti misinuka,nes mums tas pats buvo,isbandem gal 4 misinius ir apsistojom ties tuteliu,as slyvu tyreles daviau ir susitvarke.

    ingrida2009

  10. 2

    sveika pakeisk misinuka y kita jam jis matyt netinka o arbateles gali duot

    blizgute25