Kaip virti makaronus, kad jie nesuliptu?
esu girdejusi, kad reikia i vandeni ipilti siek tiek aliejaus, bet vis tiek jie man sukimba...
esu girdejusi, kad reikia i vandeni ipilti siek tiek aliejaus, bet vis tiek jie man sukimba...
i verdanti vandeni ipilti aliejaus, virti apie 10-15min ant silpnos ugnies, svarbiausia nepervirti, tada ir nesulips, o po to dar reikia juos perplauti ir jie tampa birus. o veliau dar su sviestuku pasildai ir viskas
as tai nepilu aliejaus,tiesiog virdama pamaisau, o po to kai isverdu,suberiu i kiauria inda,ir perplaunu vandeniu,tada jie nesulimpa,svarbiausia aisku nepervirti:)
as irgi visada isvirusi perkosiu per salta vandeni,tada nesukimba tikrai:)
as tai tarp didelio kiekio vandens verdu, ir man nesulimpa
as kai isverdu visada juos nuplaunu po saltu tekanciu vandeniu, tada jie tampa birus ir nesulimpa i gabala
Vandeni pasudyti kai uzverda supilti makarosnus slakeli aliejaus ir verdant jokiu budu neuzdengti dangciu. Anksciau as is sulipindavau, tik kai gyvenau studiju laikais barake, kaimynka paprotino, kad neuzdengti makaronai isverda geriau ir nesulimpa.
Reikia ipilti laseli aliejaus. As tai isvirusius makaronus sudedu i ,,drusliaka'' ir perlieju saltu vandeniu.
Žinau, kad reikia aliejaus įpilti.
Svarbiausia vandens ir makaronu kiekis,ir aisku isvirus su vandeniuku perplauti,tada gaunasi tobulai.Aliejaus taip pat siek tiek verdant reikia ipilti.
As tai ipilu ar trupti aliejaus ar sviesto...tada kol isvira tai galima makaronus su pienu suvalgyt nes yra ten sviestuko o kam patinka dar pasaldina ar pasudina....na o veliau kas liko tai visad perplaunu su saltu vandeniu ir niekad tada nesulimpa...na o veliau jau darau su jeis patiekala ka sugalvoju..:)