• 10ats.

    Mopsas

    Planuojame tureti mopsu veisles suniuka, bet daug kas atkalba, sako kad jie lb knarkia, ir yra lb dideli bezdaliai :)))) gal kas turi ar buvo susidures su sia veisle? ar tai tiesa?

    DishaKiti klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    Ir tas ir tas tiesa, mano geriausia drauge isskrido atostogauti i Turkija, ir man paliko savaitei laiko savo mopsiuka priziuret... Zinok po tos savaites man praejo noras turet mopsa... Lakste po buta kaip pamises - greitis nerealus, durys ne stabdziai :D nakti miega TIK lovoj, vyras buvo ziauriai pyktas... Seksas tik trise :D kitam kambary nejo palikt nes 'verkdavo' kaip mazas vaikas... Zodziu daugiau mopso nebenoriu!

    SweetCherry

  2. 2

    auginu mopsa jau 4metus,na kad knarkia ir bezda isitikinau,yra nemazai pridares mums is pykcio tapetus sudraskes,slenksti daznai grauzdavo,miegot lenda po kaldra,bet gimus zuikeliui musu,apgyvendinom ji virtuvej ir nurimo jis tik kartais i kambari ileidziam su visais pabuna ir eina i savo vieta,bet kokia suns veisle reikalauja prieziuros ir stipriu nervu,

    Nadezda

  3. 1

    labuka,mano drauge turi mopsa,nu sie du dalykai tiesa,bet viskas priklauso kaip isiauklesi,o siaip mopsai lb.prisirise prie seimininku ir mieli,gali niurkyti,glostyti ji kiek nori:D lb.gerai kas turi vaiku,nes tos drauges dukra tai buna ir plaukus pesa,ir apspardo vargsa,o tas nieko tik bega sleptis:D

    Dzaste

  4. 0

    Aš iki 10 metų tikėjau jog mergaitės nebezda. Nu ir kas čia tokio, kad mopsas pabezdėjo? Jūs tūlike savo pažiūrėkit ir gerai pauostykit ką paliekat pvz po cepelinų su kefyru. Lakstė po butą kaip pamišęs? Tai gal reikėjo valandą pavedžioti ir pačios sveikatai būtų geriau? O jei garsiai knarkia, gali būti jam problema su kvėpavimu, tai reikia ne durnai šypsotis o nuvežt pas veterinarą. Aplamai šuo ne idiotams. Prieš perkant reikia pasitikrint savo smegenis.

    Anonimas

  5. 0

    Taip jie yra bezdaliai. Bet jie bezda jei valgo netinkamą maistą ir tada jiems pradeda sukti pilvuką kaip pas žmogų.

    Anonimas

  6. 0
  7. 0

    Taip labai knarme bet tai malonu

    Anonimas

  8. 0

    jie labai mieli ir gražūs ir žiūrint koki nusiperki kad kitu knarkia ir bezda mano tai nebezda tik labai tyliai knarkia!!...

    Anonimas

  9. 0

    Aš turiu mopsiukę knarkia tai taip,bet bezda tai negirdėjau :D šeip labai mieli šuniukai, ir reikia jais labai rūpintis. :)

    Anonimas

  10. 0

    mes turime mopsu veisles kalyte ir patina. jai norite tureti drauga tai tie sunis tikrai tinka gal kiti mopsai ir bezdaliai nu bet musu tikrai ne tik tada kai labai siltai miega po kaldra ir musu db kalyte laukiasi tai jokiu nei knarkimu nieko.

    Anonimas