Atsakymai

  1. 5

    siaip jei bendrai paemus ant 7 asmenu,tai kokiu 5000turetu uztekt.

    nesvarbu

  2. 5

    mano manymu kiek ju turėtum vistiek neužtektu,visalaika atsirastu ir papildomu išlaidu

    xxxxx

  3. 4
  4. 4

    Vidutiniškai mes jau dabar gyvenam, o kad galėtumėm šiek tiek laisviau gyvent, tai mažiausiai reikėtų 4000lt per mėnesį.

    trejetukas

  5. 4

    as manau kaskur 3000uztektu laisvai db pas mus yra 2000 kartais reikia pagalvoti nes pampersai vaikuj ir t.t. o daar bute nuomuojames komunalines baisu o dar sildymas laukia

    raminta

  6. 4

    pas mus per abu susidaro apie 4000. turim viena vaikiuka, mokam mokescius uz busta, islaikom du automobilius, paskolu jokiu neturim aciu dievui,- ir tai per men issileidziam beveik viska. aisku nebadaujam, neskurstam, bet ..... didesnes islaidas jau reikia labai planuoti. manau 10 000 per men per abudu su vyru leistu gyventi maloniau ir lengviau, turetume daugiau galimybiu.

    Meskeriotoja

  7. 4

    pritariu romantikei su 3000 jau galėtume sau leisti daugiau, nei dabar, nereiktų kiekvienam žingsnį riboti savęs ir vaiko. o šeip dabar su maždaug 2000 verčiamės. nesakau, kad labai blogai, bet kai 3 žmonėm nuomojamam bute - galybė mokesčių už nuomą, už komunalinius, būreliai vaikui ir tt. dažnai reikia pasispausti ir pabalvoti, ką perki. o dar leliuko laukiam, tai visai nekas bus su lt, bet stengiamės jau dabar taupyti, kad nors kurį laiką turėtume santaupų... gal vėliau laikai keisis, bus lengviau,,,

    Ineta_

  8. 3

    Apie 3-4 tukstancius net nedrystu svajoti. Mano seimoj 4 asmenys,isgyvenam is 1500,-. Kad dar tukstanti gautume -gyventume neblogai.

    Linute39

  9. 3

    paskaiciau ir geda pasidare :)
    musu su vyru pajamos tikrai nemazos, o mes dar skundziames, kad negalim gyvent kaip normalus zmones... vis mazai ir mazai tu pinigu. ir tikrai kuo daugiau turi tuo labiau keicias iprociai ir poreikiai. Neisivaizduoju tiesa pasakius kaip reiktu dabar pragyvent musu seimai uz kokius 3000-4000 lt per menesi, atrodo badu mirtume :) bet kai paskaiciau kad seimos uz 2000 gyvena, ta suprantu kad mums reik poziuri keist, o ne pinigu kieki! reik su vyru suorganizuot rimta pokalbi sia tema :)

    ievindra

  10. 3

    manau kokiu 4000 uztektu zmoniskai gyventi,neskaiciuoti dienu iki algos,mes nuomojam buta,dar mokesciu galybe..bet taip pat zinau,kad augant pajamoms dideja ir poreikiai,tai ribu turbut nera,visada atsirastu kur juos isleisti,ka isigyti ir pan:))

    sandritute