• 30ats.

    Vaikstyne, jusu nuomone apie vaikstynes?

    Sveikos mamytes, mano sunui 6,5 men. Noreciau nupirkti vaikstyne, bet internete prisiskaiciau neigemu dalyku apie ja, na jog krypsta stuburiukas, silpneja raumenukai ir t.t. kokia jusu nuokmone apie jas, ar dedate savo vaikucius i vaikstyne?

    oksaniukas19Įranga ir baldai kūdikiamsĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 6

    na mama ir broli ir mus dejo i vaikstynes ir viskas gerai,tad manau tikrai galima vaikus deti i vaikstynes ir nieko baisaus ...

    zaikiuks

  2. 5

    as manu kad jai jas gamina tai jos nera blogai,aisku nepiknaudziaujant,maniskei beweik 7 men,jau noreciau det po truputi,bet wyras pries...:(

    Aksana

  3. 5

    Jei nebutu galima ju det i vaikstyne nebutu ju ir prekyboje,mano abu vaikai vaiksciojo su vaikstynem ir nei stuburiukai iskrypo nei dar kas atsitiko.Man paciai atlaisvedavo rankos kai idedavau i vaikstyne.Gi ir vaikui pabosta visa laika gulet ar ant mamos ranku but.

    Ermita

  4. 4

    zinau kad vaikstyne nera vienas is geriausiu dalyku, del balerinos sindromo ir pan... bet ji man tikras issigelbejimas kadangi vyro beveik visa diena nera tai jej vaikstynes nebutu butu labai sunku, nes viska galiu pasidaryti kaip mano princese joje zaidzia.....

    simute

  5. 4

    manau nieko blogo, jei vaikas toje vaikstyneje nebuna per dienu dienas, trumpam pasodinti , kad pasidziaugtu pasikeitimais tikrai nieko nenutiks ir niekas neiskryps :) viskas gerai - kas su protu ir su saiku. tik nesodinti vaiko tol kol jis pats dar gerai nesedi.

    Meskeriotoja

  6. 4

    as tai nei neigiamos nuomones, nei teigiamos... universali as siuo klausimu. nebutu ir nereiketu, o jei butu, tai ir naudotume :) maniskiui 8men., bet dar nededu i vaikstyne. vis galvoju, kad galbut apseisim ir sveikiau bus be jos. bet pastarasias dienas vis pagalvoju apie ja, maziui ziuriu pabosta sliauzioti, ropoti, nori labai eiti, tai tam vaikstyne tiktu... bus matyti kaip sugalvosiu, o kol sugalvosiu turbut jis pats ismoks vaikscioti :))

    romantike

  7. 4

    man labai pravertė,o ir vaikui patiko joje būti.kol užsiėmusi būdavau,lakstydavo po visus kambarius,katiną gaudydavo:)
    nors daug kas sako,kad išklišta kojytės,tai manau visiška nesamonė.

    emiliukas

  8. 4

    deti vaika i vaikstyne galima tik tada kai jau tvirtai sedi pats lelius..mes asmeniskai jos neturejome,namai pas mus visada buvo pritaikyti vaikui,ropojo sliauze kur norejo,kazkaip ir nepasigedau tos vaikstynes..

    sandritute

  9. 4

    Aš irgi esu neigiamos nuomonės apie vaikštynes. Nei vienam vaikui nepirkau jos.
    Kiekvienas leliukas individualus, ir kas vienam tinka, kitam gali ir pakenkti. Jei per anksti pradėsi dėti vaikutį į vaikštynę, tai tikrai gali iškrypti stuburiukas, kojytės. O, jei visdėlto nori ją naudoti, tai vaikutį į ją geriau pradėti dėti tada, kai jis jau tvirtai sėdi. Vadinasi, pas jį jau raumenukai yra pakankamai tvirti. Tai ir rizika maža, kad iškryps stuburas ar kas pan.

    trejetukas

  10. 4

    gydytojai nerekomenduoja vaiku deti i vaikstyne.na bet mano du vaikiukai uzaugo su vaikstyne,treciajam ir planuoju pirkti.

    ruta26