dar galima isvirti buljone vistienos krutineles arba kad pigiau taip kokiu kulseliu smulkiai supjaustai pakeptu pievagrybiu galima ydet ir surio...irgi skadu...sale pasidarau dar pomidoru su agurkais su grietine jau taip nerealu....
anksčiau dar darydavau trintos bulvės į jas įdėti kepinto svogūno,prieskonių ir padažas majonezas su tomatais,
dar galima isvirti buljone vistienos krutineles arba kad pigiau taip kokiu kulseliu smulkiai supjaustai pakeptu pievagrybiu galima ydet ir surio...irgi skadu...sale pasidarau dar pomidoru su agurkais su grietine jau taip nerealu....
man kazkodel tradiciniai su varske. Arba su Tepamu sokoladiniu kremu(nutella).O Agniuko variantas irgi ydomus reik kada pameginti :)
as kartais kepu tokius: ymusi y keptuve kiausiniu smulkiai svogunu y beri supjaustytu prieskoniu...viska sukepi kaip kiausiniene ir ta ydara dedi
na cia tai fantazijos reikalas: varske, bananai, bei kiti vaisiai, desreles, uogienes,,,