Atsakymai

  1. 1
  2. 1

    Viespatie brangus vaikai isprotejo!!!!

    ikmeskute

  3. 1
  4. 1

    Manau, kad nepastojai, bet visko buna...

    Indruke

  5. 1

    galejai, grazute0, galejai!!! As jau septinta savaite bandau suprasti kaip tai galejo buti, o vat yra ir bus :). Buna kartais, pateikia gyvenimas tokiu dovaneliu... kuriomis privalu dziaugtis! ;)

    Anonimas

  6. 1

    kodel pastoviai uzdavinejat panasius klausimus, tiksliau vos nevienodus, nu pasiskaityk ivairius klausimus tom temom ir zinosi. o ir siaip mamytes tau konkreciai neatsakys juk su zvakem nestovejom ir nematem kaip buvo, tam yra testai ir gines. nu nezinau man vienai turbut kvailai skamba kai klausineja pastojau, nepastojau, galejau, negalejau.......

    Anonimas

  7. 1

    Manau kad nepastojai,nors visko buna.As skaitau,kad tokiu budu,kai nevidui-tai gal kokiu10-15prc kad gali but,o kiti kad ne.Tikrai nestresuok pirma laiko,nes stresas gali pavelint moteriskas bedas.ir linkiu tau kad butu tie kokie 90-85prc ,kad nepastojai.

    Fausta

  8. 1

    as taip su treciu pastojau tuo metu kazkaip sakom gal nieko nebus.vo sia tau po triju men/kaip perkunas is giedro dangaus nescia.ir ka gavau gimdyt.jau vaikiui 4 men.tad ziurek ar tikrinkis at testa neuzilga daryk jei nenori neticiuko.

    Anonimas

  9. 1

    zinoma abu kalti, bet didziausias rupestis vistiek tenka man :/ jis amne patikino kad bus gerai viskas, bet vistiek neramu

    grazute0

  10. 1

    ar pastojai ar nepastojai abu kalti.ar vaikinas nesusiprotejo nusipirkt nors akcijiniu gumeliu.pas mus net kaime vaikinai masinoj visada veziojesi.

    Anonimas