Atsakymai

  1. 4

    as tai apnasas valydavausi pas dantista,pirmom dienom labai keista budavo jautrus tokie o paskui normaliai,o dantu pastos kur tipo valo apnasas nelabai jomis tikiu;)

    sandradan

  2. 3

    na mano mergytei irgi buvo uzsidejusios tokios geltonos apnasikes tai savaite laiko dazniau valem dantukus,kartais ir po valgio su vienu dantu sepeteliu ir pranyko,nes nesenai buvo atsiradusios,o tos kur isiseneja nezinau man atrodo lengvai nepasalinsi.

    sandradan

  3. 2

    Ačiū,už atsakymus.Klausiau aš stomotologės dėl valymo,sakė jokiu būdu mažam vaikui niekas nevalys.Rekomendavo pastą su drakoniuku,tikrai rezultatą pastebėjau,žinoma iki galo nenusivalo.būtų malonu jei parašytumėte,kokią pastą Jūs turėjote omenyje.Beje apnašos pas vaiką kietos,kaip akmenukai.

    emiliukas

  4. 2

    Neseniai atsiradusias baltas apnašas galima nuvalyti dantų pasta ir šepetėliu.Jei jos lieka nevalytos ,po kelių dienų naujas apnašo sluoksnis nusėda ant visų dantų paviršių .Ir taip kaupiasi,kol jos tampa kietos, pigmentuotos(rudos).Tada jau sunku nuvalyti šepetėliu,reikia higienisto pagalbos.

    Giedrė_Gumbelevičienė

  5. 2

    Penkiameciui vaikui nuvalė apnašas nuo dantų burnos higieniste su sodos tirpaliuku. Nezinau, kodel tu rasai, kad nevalo vaikams? Paskui mums patare naudot tableytes po dantu valymo, jas sukramcius, apnasos nusidazo raudonai. Tada pakartotinai tose vietose vel pavalyt dantukus. Tada nereiks pas higieniste.. Mums taip patare.

    Jorkaile

  6. 2

    taigi,kad nenusivalo,bandžiau ir su marlės gabaliuku nesivalo.

    emiliukas

  7. 2

    su dantu pasta ir sepeteliu.

    Bosiene

  8. 2

    Mes ir nuvalom pasta ir sepeteliu,kitaip ir nenuvalysi juk.

    pavasarinuke

  9. 2

    aš irgi valiausi pas burnos higienyste,bet vaikams nevalo:)

    emiliukas

  10. 0

    Valykite su dantu pasta astera su granulemis arba su pasta micro granules.Mano sūnui buvo ant priekiniu dantu,stomotologė pasakė kad tai naktinio buteliuko sindromas ir patarė šias pastas.Rezultatas puikus.

    Anonimas