• 0ats.

    Tiesiog naudinga zinot, kai nezinai kur kreiptis del paramos :

    Portalas mylintiems tėvams
    “Kūdikio dienoraštis”
    – nemokamas leidinys, auginantiems kūdikį ♡ Raida. Priežiūra. Lavinimas. Tinkamas užrašams ir skaitiniams visa kūdikystės laikotarpį. Mes už artimą ryšį su vaiku!

    „Nėštumo kalendorius“ – nemokamas leidinys besilaukiančiai šeimai ♡ Atmintinės. Užrašai. Kraitelis. Teiraukitės pas savo gydytoją ginekologą arba užsisakykite trumpąja žinute į namus.

    Ištiesk gerumo ranką

    VšĮ „Ištiesk gerumo ranką nuskriaustiesiems“ jau kelintus metus organizuoja paramos–labdaros akcijas visos Lietuvos sutrikusio vystymosi kūdikių namams, Vilniaus miesto krizių centrui, Vilniaus Verkių mokyklai – daugiafunkciniam centrui, Lietuvos vaikų ir suaugusiųjų neįgaliųjų centrams, Lietuvoje skurdžiai gyvenantiems senjorams bei nepasiturinčiai gyvenančioms daugiavaikėms šeimoms Lietuvoje.

    2018 M. PAVASARIO - VASAROS SEZONO MAMU MUGĖS TVARKARAŠTIS:
    VILNIUS, GARIŪNŲ VP (Gariūnų g. 70) naujasis pastatas G3 įėjimas (prekybos dienomis)
    Nėščiųjų, besilaukiančių II ir III trimestrą ir neįgalius vaikus auginančių tėvų apsipirkimas galimas jau pirmomis atviro apsipirkimo dienomis, ketvirtadieniais ryte, kovo 15 ir 22 d., nuo 10 val. Nuo 10 iki 12 val. tą dieną apsiperka lankytojai su bilietais, jums bilieto pirkti nereikia.

    AnonimasLaisvalaikisĮsimintasĮsiminti

Atsakymai