Atsakymai

  1. 0

    Atėjome su 6m. vaiku pasitikrinti akių prieš mokyklą. Išėjus iš kabineto vaiko akys buvo labai raudonos ir ištinusios, nes “draskė” akis be pirštinių, kadangi vaikas bijojo lašintis lašiukus. Po valandos prasidėjo puliavimas. Daktarė galimai dirba ne tose pareigose. Su darbu nesusitvarko, elgiasi grubiai, kalba pakeltu ir piktu tonu. Sprendžiant iš padarytos žalos, priėjome išvados, kad Daiva Šidlauskaitė galimai yra netikėlė, dirbanti ne pagal savo gebėjimus.

    Anonimas

  2. 0

    Labai gera ir puiki specialistė.. Su mano vaikais visada elgiasi gražiai, moka prakalbinti, ir pagyrų duoda vaikiukams.. Tikrai daktarė išmananti savo darbą.. Pasitikim tik ja... O jei kam kada buvo griežtoka, tai jūs pačios supraskite, kaip reikia dirbti su bijanciais ir verkianciais vaikais.. Juk ir apžiūrėt reikia, tai jei paverkia nk tokio, būkim dėkingi, kad apžiūri.. Kiek kantrybės reikia.. Visiems patariu lankytis pas šią, savo darbą išmanančią specialistę.

    Anonimas

  3. 0

    Lankėmės 5metus,vis žvairumą sūnui matydavo, niekada nesu pastebėjusi, kad žvairuotų akys ar akis. Nuėjom privačiai pas kitą specelistą iš Kauno, dirbantį su žvairumą, buvom maloniai nustebinti kad žvairumą jokio nėra! Ir vaikas gali būti nors kosmonautų, su akimis jokių problemų! O poniai daktarei norėčiau pasakyti, kad pati pasitikrintų regėjimą, gal žvaira!!

    Anonimas

  4. 0

    tikrai prasta gydytoja. mano suneliui asarojo akyte, nuvezem pas sita gydytoja ir ji pasake kad tas asarojimas liks visam gyvenimui. kai nuvezem i Kauna, zondavo akyte ir asarojimas tikrai dingo. ir seip labai nemaloni moteris.

    Anonimas

  5. 0

    netas zodis kas ten per gytitoja nieko neismano visiskai mano sunui 2 metukai nuejom,pasakiau ka bega asaros labai sako neisigalvokit ,paziurejo,kad matomumas prastas sako ziuresim po puses metu ateikit ir nieko neisrasius nei vaistuku ,nei akinuku issiunte namo sako ateisit po puses metu ,nuejom privaciai pasirodo,kad vaikui asaru latakai uzsikise va ir gydija,skunda tik ant tokios rasyti,o dabar musu laukia operacija akyciu,labai nusivyliau tokia gyditoja,nieko ji man atdrodo kaip specialiste neismano. Mamytes geriau nepagailekit pinigeliu ir nueikit privaciai ,mes buvom pas gyditoja Žukauska is Kauno jis atvaziuoaj i Šiaulius,labai aciu jam,kad jis musu vaika paziurejo iskarto paskyre operacija. Mamytes jai kas domina klauskit pasidalinsiu zynomis.

    Anonimas

  6. 0

    Pati baisiausia akiu gydytoja.. Visiskai neprofesionali, grubi. Atejom su siuntimu, kurio pagrindas buvo patikrinti akis. Bet taip sutapo, kad mergaite tuopaciu metu buvo saltas miezis. Paraudusios akys ir t.t. Ji patikrino regejima (tarp kitko, jos diagnoze visai nesutapo su likusiu gydytoju), o del miezio pasiule pasiimti kita siuntima (kitaip tariant, ateiti dar po 2 men!). Tokio lygio Siauliu akiu gydytojai "nugyde" vaika taip, kad reikejo operacijos. Aciu Dievui laiku nuejime privaciai pas gyd. J. Zukauska is Kauno kliniku... Tikiuosi nieda daugiau nesusidursiu su tokio lygio "gydytojomis" kaip Sidlaukaite.

    Anonimas

  7. 0

    Mielos mamos ji dirba labiau su vaikais kurie žvairuoja. Beto šita man gydytoja darė operacija nes aš žvairavau o dabar puikiai matau ir jokiu problemų neturiu. Kažkada ėjau pas strazdienę tai apreke mano vaiką. Daugiau niekada ir neejau pas strazdienę. O Šidlauskaitė tai puiki gydytoja

    Anonimas

  8. 0

    Jau pas šitą gydytoja lankausi 7 metus labai patinka man , net darė ji akių operacija. Tiesiog liuks gydytoja

    Anonimas

  9. 0

    Pati bjauriausia gydytoja,visiskai nemoka elgtis su mazais vaikais.

    Anonimas

  10. 0

    taip mes lankemes pas ja.mano suneliui 5men.ji istyre ir pasake kad mano vaikas vos vos mato.as dvi savaites praverkiau vos depresijos neturejau tol kol nuvezem i kauna,ten istyre kad mano vaikas puikiai mato!mamos neveskit savo vaiku pas tokius daktarus jei mylit savo vaikus!

    Anonimas