Atsakymai

  1. 3

    turi omenyje gelta? maniskiui ji irgi truputi buvo. kai dar buvom ligonineje sesute patare duoti pasaldinto vandenuko, tai per kelias dienas praejo.

    romantike

  2. 2

    is tikro gelta neaplenkia ne vieno vaikucio,tik vieniems labiau ji pasireiskia,kitiems - vos pastebima...mano vienam vaikiukui isvis vos matesi,kitam siek tiek daugiau,bet praejo be jokiu gydymu ar komplikaciju per pora dienu (dar gulint ligonineje)...siaip jai per 10d ji nedingsta ar paastreja gelsvumas,tuomet butina mediku apziura...

    mirror

  3. 2

    Mano dukrytei buvo pasireiskus stipri gelta,tuomet ligoninei prabuvom 4paras,gulejo po lempa tokia 12val.Saip ta gelta buna visiems naujegimiems tik vieniems ji stipriai pasireiskia,kitiems ji lengvai praeina.

    Egle

  4. 2

    gelta buna visiems naujagimiams, tik turi nevirsyti normu, jei virsyja, butinas gydymas.vieni po lempa paguli pora valandu, kiti ir pora paru.

    juratele

  5. 1

    maniske tai susirgo 4 paroj ir po kokia 7 dienu jau praejo ,o tokia liga praserga visi vaikuciai.

    lina38

  6. 1

    Mano mergytei nors ir nevirsiju normos ribu,bet tesesi gana ilgai,vos ne menesi

    kami

  7. 1

    dauguma kudikiu dimsta su gelta ir praeina ji visiem skirtingai, mum buvo uzsitesus net iki 2 men, bet viskas savaime praeina

    Kalnietiene

  8. 1

    mno gime anksciau tai per dvi savaites praejo

    avijada

  9. 1

    turejom ir mes kudikiu gelta,kadangi vasara buvo tai gyditoja liepe leliuka prie langelio truputi pries saulute palaikyti,praejo gan greit,gal per kokias 4-5 dienas.

    Simonyte

  10. 1

    gime rausvos spalvos,sekancia para siek tiek pagelto,bet normos nevirsijo ir greit paleido namo,o praejo tas geltonumas per savaite.Gydytoja liepe daugiau laikyti ant saules,na tiesiog,kad pro langa tiesiai i vaiko odyte sviestu saulyte.

    ruta26