• 19ats.

    Ka manote apie nauja ideja-vaistai degalinese?

    Per radija girdejau,nauja ideja ,kad nori pardavineti nereceptinius vaistus degalinese ?Ka apie tai manote as manau butu labai gerai,tuo atveju kai labai reikia vaistu pvz nuo skausmo jai vaistine nedirba greitai nuleki iki degalines isigyni vaistu jai reikia skubos atveju,ar net jai vaikui skauda ka nors juk nekentesi,o vaistine nedirba,o iseitis butu-degaline ar net kelyje jai pykina sustoji i degaline ir nusiperki vaistu manau labai geras dalykas butu,ka jus apie tai manote ?:)

    ikmeskutePolitikaĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    manau super ideja...kartais buna kad tiesiog nakti prireikia kazkokiu vaistuku...sau tik ciukst i masiniuka ir leki i degaline ,o ne lauki iki ryto kol atidarys vaistine...

    Simonyte

  2. 4

    manau labai geras dalykas ir patogus,pravers

    zaikiuks

  3. 2

    Pritariu kitoms mamytem bet dar nera :(Bet labai gerai butu.

    liena

  4. 2

    manau labai geras dalykas-ekstra atveju nereiketu ieskoti budincios vaistines, o degaline manau yra netoli kiekvieno namu...tik vat klausimas apie vaistu pasirinkima butu, nemanau, kad ''asortimentas'' butu didelis, juk tai degaline, o ne vaistine, o ir darbuotojai turetu tureti bent minimalias zinias apie vaistus...

    Lukniukas

  5. 2

    Gera mintis! Butu labai patogu, maza kas gali kely nutikti.

    Linute39

  6. 2

    nors viena gera mintis:)tikrai pritariu,jog to reikia.

    Bosiene

  7. 2

    Butu labai puiku vien del trumpo vaistiniu darbo laiko...
    O dar plius,kad bus daugiau vietu kur isigyt,maza kur vaziuojant prireiks ko.

    Gyvaciuke

  8. 2

    Lenkijoj vokietijoj , cekijoj ir kt salyse jau taip senai yra ir ne tik degalinese bet ir prekybos centruose ,manau, kad labai geras dalykas. Pvz vaziuojant sukyla rugstys ar kazka suskausta, tai sustoji degalinej ir nusiperki vaistu, o ne ieskai vaistiniu.

    Anonimas

  9. 2

    manau ,kad tikrai verta pritarti tokiai idejai, nes zinodamas,kad kiekvienoje degalineje bus maza vaistinele nereiktu klaidzioti po miesta ieskant vaistines, turiu omenyje atvaziavus i kita miesta. tikrai butu saunu.

    Milana69

  10. 1

    sauni idejakad nori ygivendinti toki dalyka.

    deimantina