• 6ats.

    mamytes siandien mano mazylis suviduriavo,varo beveik vandeneliu,nuo ko tai galetu buti?

    mamytes mano lialius 5men siandien suviduriavo,beveik vandeneliu,su baltom granuolytem,naujo maistuko nepradejau duoti,nuo misinio negaletu nes senai ji geriam,nuo vakar vartojam antibiotikus,vaikutis labai linksmas,judrus.kai viduriuoja gleiviu nera.duodu bifolaf,taip pat truputuka smektos,bet neuztraukia.

    sandradanKūdikio sveikataĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2
  2. 1

    tai greiciausiai gal nuo antibiotiku,pabandyk linex kapsulyciu sugirdyti.atsimenu maniskei ir panasiai buvo,o ir pati naudojau antobiotikus tai kad ir jogurto kapsules geriau bet vistiek niekas nepadejo,praejo tik po kokios savaites,na bet jei kartais nepraitu maziukui tai geriausia nueiti pas gydytoja ir ji patars ka daryti.

    masiniuke

  3. 1

    patarciau sugirdyti linex kapsulytes miltelius, et zinoma reiketu geriau su gyditoja pasitarti, jos padeda sutvarkyti kad nebutu gleiviu.. tikriausiai tai nuo antibiotiku poveikio, turetu atsistyti, dekmes gyjant ;)

    geiza

  4. 1

    maz dantukai dygsta ? jei butu temperatura ir vemtu tai butu koks virusas ,bet jei linksmas tai arba nuo dantuku arba gali ir nuo antibiotiku.gal butu gerai rytoj pasirodyt gydytojui ,jei dar viduriuotu .

    lina38

  5. 0

    gali buti nuo vaistuku.gal taip sureagavo.

    nesvarbu

  6. 0

    tikriausiai nuo dantuku mums panasiai taip buvo,kai dygo.

    Bosiene