• 33ats.

    Mano drauge labai yra (net nezinau kodel) nusistacius pries berniukus, pati turi 2 mergaites. Ir kai laukesi antro leliuko, sake, kad tik ne berniukas. Suzinojus, kad as laukiuosi berniuko, man net pareiske uzuojauta. Ir dabar, kai susitinkam, buna lepteli, matai berniukas, blogiau nei mergaite. Kokia jusu nuomone siuo atzvilgiu? Aciu;)

    ievutekVaikasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 8

    na o as kaip tik norejau berniuko ir laukiau tik pries gala nestuvo suzinojau kad berniukas apsidziaugiau nes pirmo tai berniuko sakiau jei kada ateityje bus antras tai mergaite;)))

    saulllyttte

  2. 7

    O pries vyrus nenusistacius?taigi cia tie patys uzauge berniukai.Gal paprasciausiai suzinojo kad ir antra mergaite tai tik pavydi kas berniukus turi taip paguosdama save? Nes kitaip tai pagalvociau kad truputi nevisi namie.

    gitaniux

  3. 6

    kazkaip labai keistas ir sakyciau nenormalus poziuris.vaikai yra visi lygus nesvarbu berniukas ar mergaite. tai ka ji butu dariusi jei butu turejusi berniuka? as irgi manau kad cia pavydo kalbos. kitu minciu galva nenesa

    ausra2

  4. 6

    turbut pavydi, taip ir reiškia savo nuomone.

    jurgita

  5. 5

    Kai laukiausi pirmagymio, tada labai norėjau berniuko, na berniukas ir gimė. Antras vaikas man jau buvo nesvarbu, kokios lyties, gimė berniukas. Kai laukiausi trečio - gyd. pasakė, kad bus mergaitė - išsigandau - galvojau nemokėsiu nuprausti, nežinosiu kaip elgtis, nes kitokie kaprizai, truputį skiriasi kūno priežiūra. Be to pripratusi buvau prie mašinyčių, kamuolių, kelnių ir griežtesnių pamokymų. Bet kai gimė dukrytė, tai negaliu apsidžiaugti - viską atperka jos šypsena, prisiglaudimas, o ir vyresnieji meilesni pasidarė. Tai, kad tas skirstymas pagal vaiko lytį, tik stengimasis nuvyti blogas mintis, kad nemokėsiu elgtis su kitos lyties vaikučiu. Viskas kas nauja ir neišbandyta baugina. Todėl tavo draugės pasakymai, tai tik jos pačios baimės išraiška.

    elegancija

  6. 4

    matyt vaikystėje problemų turėjo, nes mano draugė mergaičių nemėgsta, nes vaikystėj augino,prižiurėjo sesutes, tai dabar sako negimdyčiau ,jei žinočiau,kad mergaitė. Taip ir atsiranda keistuolių.

    vinipukas

  7. 4

    Nors jau auginu du berniukus, bet labai laukiu mergaites. Ir visai nebijau kad nemokesiu jos auginti. Kiekvienas vaikas yra unikalus nepriklauysomai nuo jo lyties.

    trejetukas

  8. 4

    O! Pas mane visai kaip ir Elegancijos - pirmo norėjau sūnaus, sūnus ir gimė, antras buvo nesvarbu, bet taip pat berniukas, o trečio galvojau, kad geriau jau berniukas tegu būna, nežinosiu kaip su mergaite elgtis, bet kai pasakė kad mergaitė, net apsiverkiau iš džiaugsmo... O auginti berniukus tikrai lengviau...

    Giedre

  9. 4

    kazkokia egoiste,mano nuomone kad pavyduliauja

    SAULYTEEEE

  10. 4

    Gal del to, kad pati buvo mergaite ir jai atrodo viskas zinoma auginant mergaites...(?) O gal tai maistas pries vyro kategoriskuma... (?) O gal tas pavydas, kaip jus ir sakot... (?)
    Bet ko ji, turedama dvi mergaites, dar prie draugiu kabinejasi. Dziaugtusi sau. Matyt tikrai pavydas, nes nepagimdziusi berniuko, nuvyle ir vyra :).
    Sunku suprasti, kad buna ir tokiu atveju!

    Ausra