Atsakymai

  1. 8

    po antro gimdymo liepos menesi isidejau spirale nova T ir visai nesigailiu, nejauciu jokio diskomforto, nepatogumo ar tuo labiau antikunio.menesines nei pailgejo, nei patrumpejo, tik pastebejau, kad pries menesines isskyru pagauseja.

    Tanniuke

  2. 4

    nera nieko kas apsaugotu 100% nuo pastojimo,pati esu isidejusi pries 3 men NOVA T spirale.

    masiniuke

  3. 3

    as pries 3 men,isidejau novat,su variu menesines tik 2 ar3 d.pailgejo.sirgadavau 3d.nepatogumu nejauciu,aisku nieko nera100 procentinio.

    Anonimas

  4. 3

    ir man rekomendavo spirale,bet kai pasakiau jog ilgai buna menesines pasake gine jog tokiu atveju spirale netinka.ji tinka tik tuomet kai menesines nera gausios ir ilgos

    okse0711

  5. 3

    man tiesiog skaitant vien tik aprsyma jau nepatiko,kai gydytoja dave pasiskaityti apie galima kontracepsija,o del pastojimo 100% priemoniu nera.

    Bosiene

  6. 3

    pazistu kelias moteris kurios pastojo naudodamos spirale

    austeja0809

  7. 2

    As taipogi esu isidejusi Nova T ir nejauciu jokio diskomforto isidejau sausio men.Ir menesines ilgos pas mane ir ne kiek jos daugiau nepailgejo.Ir nesuku galvos del pastojimo.esu lb patenkinta.O kontraceptikus vartodama pamirsdavau isgerti isvykstant pasiimti visokiu veju o db apsauga visada su manimi,o del 100 proc niekas neapsaugo,zinau kas vartojo kontraceptines ir vistiek pastojo,naodojo prezikus ir vistiek pastojo,nuo nestumo matyt tik 100proc. apsaugo kokianors piliule suspausta tarp koju:) zinoma juokauju :)

    lineja85

  8. 2

    Isidejau nova t spirale rugpjucio men ir esu labai patenkinta. Menesines nei pailgejo, nei sutrumpejo. Dar pastebejau, kad pries menesines nera jokiu pilvo skausmu. Tik tiek, kad pries menesines iskiru padaugejo.

    ZivileN

  9. 2

    as tai kategoriskai pries visas spirales.Jausciau diskomforta,kad pas mane svetimkunis.as geriu Kt ir kol kas patenkinta

    ruta26

  10. 1