• 21ats.

    Ar esate issaugojusios kokius nors daiktus is savo vaikystes/paauglystes laiku? O gal jusu tevai turi kanors islaike is jusu kudikystes?

    jei taip, kokie tai daiktai? gal turite koki "palikima" savo vaikams? :)

    mano mama yra issaugojusi mano kriksto rubeli - kazkokia paklode :D viena leliukini kostiumeli ir suknele... dar mama yra islaikiusi mano atvirukus, rasytus jai ivairiu sveikinimu proga is pradiniu klasiu... turiu dienorasti, kuri man rase tetis, kai as gimiau... pati esu issaugojusi didele lele, keleta barbiu su joms priklausanciais „kambariais“, kuriuos pati dariausi is deziu :D dar turiu islaikiusi burtu sasiuvini. kartais ji pavartau, kai noriu save prajuokinti :D tokie tie mano daikteliai... mergytei mano „palikimas“ gal ir patiktu, bet kadangi turiu sunu, tai vargu ar jam mano „šmutkes“ bus idomios :)

    romantikeKiti klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    nieko nėra išlaikiusi :(

    Lulu

  2. 4

    oj,esu:)draugu laiskus,savo dienorasti,kasete su megstama grupe:)dar ivairiu smulkmenu,iskarpu is laikrasciu,visokias dovaneles..malonu bus prisiminti:)

    axom

  3. 3

    Is darzelio laiku turiu visus piesinius, aukletoj surinkus buvo, tai labai idomu pavartyt, o savo is mokyklos laiku visokiu uzrasu knyguciu, tai tikrai juokinga pavartyt, prisimint senus laikus:) gaila tik kad kai persikraustem ismeciau zailus visus, butu idomu manau dukrai parodyt su kokiais mes zaidem, kazkaip nepagalvojau ir ismeciau:(

    Kalnietiene

  4. 3

    mano anyta atidave vyro slaiustukus,kostiumelius.Ji kiekvieno sunaus pirmutinius grazesnius rubelius saugojo dezese.Yra gan dabar madingi megztukai,kuriuos vyras nesuiojo mazas pries 40m.:)))))

    Aureluze

  5. 3

    Mano mociute yra issaugojusi mano leliukiskus rubelius,siule proanuki jais mauti.as kategoriskai pries.Keleta zaislu taip pat issaugojo.Tai viena parsivezem,laikrodis zaislinis.Kazkada buvo ryskiu spalvu,bet per laika nubluko.

    ruta26

  6. 2

    turejau savo suknyte,mama buvo islaikiusi...ir kai netekau vilties,kad pastosiu,atidaviau seseriai ta suknyte,ji aisku jos neissaugojo...kaip smagu butu dabar aprengti savo suknyte dukryte...o savo sunums turiu issaugousi kriksto marskinelius ir is mokyklos laiku visokius diplomus,padekas,pazymejimus ir pan...

    Anonimas

  7. 2

    Mano mama man išsaugojus iš kūdikystės dvi suknelytes, marškinukus, kelnytes, barškutį, batukus taip pat krikšto rūbelius...turiu nemažai žaislų, kuriuos gaila išmest...:) Pati turiu prikaupus visokių laiškų ir atvirukų...:)

    estrella181

  8. 2

    turiu albuma kudikystes,kur parasyta kada ka pradejau daryti,kadangi panasu pildau ir dukrai,tai daznai lyginu,kiek as tuo metu sveriau,ar ka jau mokejau;D mama turi atvirukus,turi satuleles,kur su broliu per kaledas dovanodavom is santaupu,tai db pilna lentyna visokiu kaledu seneliu;Do pati irgi turiu visus atvirukus,mokykloj gautus;D daugiau gal ir nieko :)ai pilna minkstu zaislu,bet vyras jau pyksta,sako kai reikes dukrai pikrsim,o situos liepe vesti i vaiku namus,as vis delsiu;DD

    bantukas

  9. 2

    turiu du dienoraščius,kuriuos jau būtų laikas sunaikinti:)
    daugiau nieko nebeturiu.

    emiliukas

  10. 2

    Is kudikystes tai nieko neturiu deja:( O is paauglytes vaikystes buvo visokia "babaka" Turiu savo keleta rubeliu.Cia kur gyvenu tai nieko aplamai neturiu,bet kituose namuose oj yra daikteliu visokiausiu is vaikystes pilnas "kambarys" visokiu nesamoniu sasiuviniu is pradiniu klasiu kupriniu,nuotrauku keleta turiu karoliu kokiu tik nera fortepijonas senas su kuriuo mes grodavom kai buvom mazikes daug prisiminimu senu zaislu,dviratuku bet jau niekam tike paliko tik labai geras prisiminimas

    ikmeskute