• 5ats.

    Po gimdymo kiausidziu uzdegimas

    Menuo kaip pagimdziau sunu ir kazkur persalau.Pradejo skaudeti nugara ir pilvo sona. Pasirodo kiausidziu uzdegimas.Tai naudojau zvakutes ,bet nepadejo,tai vakar suleido antibiotikus, nors ir pati maitinu.Sake nepakenks vaikuciui.Kaip apsisaugot nuo visu uzdegimu,nes noriu kuo ilgiau ismaitinti vaikeli.

    DanguoleMoters sveikataĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 1

    po gimdymo ipatingai saugoti save reikia,nes bet kur gali perpusti,o jei suleido vaistukus ir sake ad nepakenks tai vadinasi gerai.vistiek daktarai zino ka daro ir kas galima ko ne maitinanciai mamytei,sveikit

    vaidule2

  2. 1

    tikrai reikia labai saugotis ir siltai rengtis,o juo lab kai tokie orai,ir geriau kad striukite butu ilgesne,as atsimenu kai nestuke budama pasigavau pusles uzdegima tai visa men gydziausiu ir vos ne vos praejo,siunte ir vienur ir kitur.

    masiniuke

  3. 1

    uok kaip nemegstu kaip spranda perpucia.. labai skauda :/

    lydekaite

  4. 1

    Na nuo persalimu geriausiai apsaugo silti drabuziai, bet ne tokie kur pasilenkus sukyla vos ne iki pazastu. Man dar vaikystei mama ir mocites sakydavo "vaikeli, kai vos tik atvesta, golfa kiskis i kelnes ir striuke nesiok dengiancia subine".
    O ir namie, atrodo silta, vaikstom su vesesniais drabuzeliais, bet va prireikia nubegti i balkona ar kambari isvedinti ir skersvejukas staigiai perbega per sonus, nugara ar spranda.
    Mane sugebejo perpusti darant valgyt virtuveje, nors buvau tik vos praverus langa, nes ziauriai karsta buvo ir se, kad nori, perpute spranda.

    Anonimas

  5. 1

    Aš tik grįžau namo su leliuku ir po savaitės iš karto inkstų uždegimas prikibo, teko gultis į ligoninė vėl. Po to labai pradėjau žiūrėti ne tik leliuko, bet ir savo interesų. Šiltai rengiausi, daug miegojau su mažium. Po gimdymo yra nusilpęs organizmas, būtina jį stiprinti, kitaip kibs visokios zarazos.. Kadangi dabar ne vasara, tai pasitarkite su gydytoju gal vitaminų kokių kursą patars gerti... O svarbiausia kuo daugiau miegoti.. Sėkmės nesirgti!! :)

    lydekaite