• 11ats.

    Skauda gerklytę - nebevalgo košyčių!

    Mielosios, kaip sprendėte problemą dėl maitinimo košytėm, kai vaikučiui skaudėjo gerklytę? Maniškis nevalgo visai, apsisukęs prašo pieniuko. Duodu tą pieniuką, bet jo užtenka tik atsigerti, o ne pavalgyti, tai taip ir žaidžiam.. šaukštelį košytės šiaip ne taip įsiūlau, o paskui pieniuko kiek yra. Ir tai jau duodu viską ką jis labiausiai mėgsta, bet matyt labai jau jam skauda.. Arbatėliu nepripažįsta.. Bandžiau košytė visai skystą girdyt, vistiek neima.. Pieniukas ir viskas. Gal ką patarsite?

    lydekaiteVaiko sveikataĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    Gal pabandyk sriubyte per buteliuka sumaitinti,nes as turiu buteliuka specialiai tirstesniems reikalams valgyti.

    Bosiene

  2. 1

    Kaip draugė paguodė: baisu kai vaikas serga..bet kai serga ir vaikas, ir vyras, va tada dar baisiau :DD

    lydekaite

  3. 1

    Per daug nesijaudinkit.Svarbiausia duoti daug skysčių, tada ir greiciau pasveiks.

    Ausriukas86

  4. 1

    isvirk kokia skystesne kosyte jei buteliuko soskute su maza skylute nepagailek ir padaryk didesne kad galetu traukti per ji.

    masiniuke

  5. 1

    siap svarbu, kad vaikas bent pienuka valgo, pora dieneliu jei valgys tik pieneli tai nera blogai, gal pabandykite kokios piueniskos trintos sriubytes isvirti, jei pieneli geria, gal itiks tokia tada sriubyte, o del to buteliuko gerti kosytem jei neturite, gal pabandykite soskute su didesne skylute nupirkti jusu buteliukui....

    Lukniukas

  6. 1
  7. 1

    manau geriausias budas butu misinukas.

    Bosiene

  8. 1

    8,5 mėn tik. na, per paprastą buteliuką labai tiršta košyte nepralenda, o dar jei koks netyčia gabaliukas pasitaiko ir uzkemša. Bet ir tai abejoju ar valgys..su šaukšteliu giržiau skystą košę, neima. Manau mišinuką reiks pirkt bent vakarui. Gal ramiau miegos.

    lydekaite

  9. 1

    as pirkau anglijoje,bet manau yra ir lietuvoje.pas mane timme toppee firmos paprastas buteliukas tik viduje yra specialus kostuvelis ir soskyte skiriasi.nezinau ar cia specialiai tirstesniam maistui,bet,kai mano maziukas sirguliavo labai gerai tiko sriubytem valgyt,tiesiog pritaikiau.arba gali nusipirkti misinuko,jei nuo tavo pienelio neprivalgo ir jauciasi alkanas.o kiek jums laiko?

    Bosiene

  10. 1

    Bosiene, apie tokį puoduką negirdėjau dar. Papasakok plaučiau, pirkai Lietuvoje? Kai nereikėjo tai ir nesidomėjau. Gal visur jų yra? reiktų pamėginti, nes tik ateina valgymo metas tuoj pradedu nervuotis, kad nevalgo, vaikas irgi nervuojasi, nes alkanas.. ech.. tuoj atsikels. Per visą dieną šsiandien suvalgė max 3 šaukštelius daržovienės su mėsa, ryte 1 šaukščiuką pienišką avižinių dribsnių košytę, banano, obuolio visai neimė.. daugiau valgė mano pienuką. Bet jam mažai. Bosiene, tai kaip ten tas puodukas?

    lydekaite