• 19ats.

    Mamos ar neužsisedėjote namie?

    Kol buvome tik aš ir vyras, tai visur dalyvaudavome: savaitgaliais kur tolėliau nuvažiuodavome, vakarais į kokį spektaklį ar kino teatrą nubėgdavome ir pan. Kai atsirado mažius tego daug atsisakyti. Didžiausią laiko dalį aš būnu namie, aplink namus. Vaiko nesinori užkrauti močiutėms - jos pačios darbus turi. Kaip kovojate su namų šeimininkės sindromu - užsisėdėjimu namie? O gal kam tai patinka?

    lydekaiteKiti klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    siaip jauciuosi jau uzsisedejusi namie.norisi dirbti jau.bet vyras priestarauja neleidzia.nes nori kad su vaikuciais buciau namie.

    deimantina

  2. 2

    buna sunkesniu dienu,bet per metus laiko visai nepabodo namie.Gal ir turi tam itakos kad vairuoju ir su vaikais bet kur galiu islekti i svecius.I savaite karta su draugem islekiu,be vaiku.

    lira1111

  3. 2

    As tai tikrai uzsisedejus namuose.... net budama nescia namie sedejau, nes buvo gresiantis, o dar kai gime vaikelis, tai isvis niekur nevaikstau... ir tai jau 9 men... 2 kartus buvau viena isejus, palikus vaikiuka vyrui. i parduotuve vaziuojam su vyru i vaikeliu. lb jau noreciau kur iseit, bet... nera kam palikti vaikelio. mano visos drauges kitam mieste gyvena, tad sunkoka su jom susitikt. laukiu kol vaikelis paaugs ir galesiu su juo kazkur iseit, bent jau i parduotuve. stogelis jau mano baigia nuciuozt....

    Viliukas

  4. 2

    kazkaip nepajauciu.Iseiam i lauka,jei nelyja,ateina drauges,kazkaip visos juk ta perioda praeina,nesijauciu uzsisedejus:)

    bantukas

  5. 2

    Man dar manau per mazai laiko praejo, to sedejimo namie:) tai vis dar megaujuosi ir kaifuoju nuo to, kad nereikia kas ryta lekti darban :) nestumo ir vaiko auginimo atostogos - vienas is puikiausiu dalyku mano gyvenime. Na o kai dusioj neramu pasidaro, uztenka iseiti su draugem i kina ar kavine, ar drauge su mazium i svecius ar i miesta jei oras geras.

    Meskeriotoja

  6. 2

    nors iseinu, papramogauju, pavaikstau po miesta, susitinku su draugemis, bet vis tiek jauciuosi uzsisedejusi :) vis mazai ir mazai man tu isejimu is namu... sunku buti pasyviai, kai visada buvau atyvi... na, i kina kaip juratele raso, kad galima su vaikais eiti, tai tikrai ne su kiekvienu vaiku... nors maniskis ramus, bet dar per mazas tokias istaigas lankyti. panasiose vietose kaip kine as su vaiku daugiau pavargstu nei atsipalaiduoju :)

    romantike

  7. 2

    tikrai neuzsisedejom ,nueinam ir pas draugus ir draugai ateina pas mus ,nueinam ir i kavines ,gal tik tiek kad mes savo mazaja paliekam pas vyresnes seses ir jos paziuri ,nes vienai 17 m kitai 15 ,taip kad mielai mus kur nors isleidzia ,ir i miesta iseinam visos apsipirkt ,na gal namie uzsisedim kai buna oras prastas tada tikrai jau tingisi kur eit is siltu namuciu

    lina38

  8. 2

    buvo man toks tarpas, kai jauciaus uzsisedejusi namie:) nes mano mergyte nuo gimimo buvo ziauriai nerami, tad mazai kur iseidavom - apie pasivaiksciojimus nebuvo ne kalbos, nes vezimely isvis nesedejo.. bet vis tiek islisdavom is namu, nuvaziuodavom pas kokiu draugiu. Arba pas mus sveciu ateidavo:) dabar lengviau, nes pagaliau mano vaikas pripazino vezimuka, tai galim ir toleliau pavaikstineti, nebereik su automobiliu visur trenktis:)

    esperanza

  9. 2

    na kolkas dar nesijauciu uzsisedejusi, pati suprantu, kad labai greitai galima uzsisedeti tai vis stengiuosi kazkur iseiti su lelyte-tai i moiesta, parka, pas draugus, patys kazka pasikvieciame, kartu seimyna iseiname, o dabar pradesime lankyti uzsiemimus mamoms ir vaikams, skirtus nuo metuku...zodziu bandome patys rasti veiklos, kad nevargintu monotonija...

    Lukniukas

  10. 2

    kazkiek taip,nes kaip oras toksai baisu ligu parsinesti tad namuose saugiausia:D

    neira