• 15ats.

    Ar imanoma isgyventi Lietuvoje, turint nuosava busta?

    Ar imanoma isgyventi Lietuvoje, turint nuosava busta? Abiems seimoje dirbant, gaunant po minimuma ir siek tiek daugiau?
    Kiek jus isleidziate mazdaug menesiui turint automobilius, mokant mokescius, butinems prekems bei maistui? Ar iseitu isgyventi uz 2000Litu?
    Vaiku neturime, nemegstame pramogauti.
    Vis svajojame grizti namo, taciau baisu pasidaro paskaicius internete. Ar imanoma prasisukti...gauti kazkur kazkoki darbeli?
    Laukiu jusu atsakymu , patarimu :)

    melaŠeimos finansaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    Galima. Jei dar abu dirbate ,tikrai galima isgyventi. Aisku,vistiek yra komunaliniai mokesciai,vanduo,elektra ir tt. Mums per menesi susidaro apie 300-400,-lt. Daugoka,nes namo bendrija renka mokescius namo renovacijai,tai dar dasideda kas menesi.

    Linute39

  2. 3

    mes turedami maziau nei 2000LT prasisukdavome nuomojamajame bute,nuosavame buste butu dar lewngviau.su tiek tikrai galima,jei vaiku neturit;)

    bantukas

  3. 3

    jei bustas nuosavas paskolu neturite vaiku irgi, nes jiem tikrai nemazai pinigeliu reikia:), tai uz 2000 tikrai pragyvensite dviese. nesakau kad pirksite viska ka noresite bet pataupydami isgyvensite. zmones su dar mazesnem sumom isgyvena, o kas jiem belieka. o su darbais tai nelabai kas. ju kaip ir nera. arba gali rasti toki kur isvis nieko nemoka.

    vestina

  4. 3

    Na jei turint savo busta ir nemokant paskolos, bei turint kazkokias pajamas, kaip minejai 2000 lt. Gyventi tikrai galima.
    Darbu taip pat yra, tik nevisi galbut tinkami, arba pagal norus neatitinka.
    Aisku ziurint koks tai bustas ir kiek uz komunalinius moketi reikia. taip pat ir su automobiliu, kiek jis jum kainuos. Neaisku kas per masiniukas, kiek degalu rija ir.t.t
    Aisku sunku, bet gyventi galima.

    Anonimas

  5. 2

    Iš tikrųjų, kai gyvenom pasispaudę, tai ir už tą minimumą ir su dviem vaikais, tik būtiniausioms išlaidoms pakako. Mokesčiams, maistui, benzinui.

    Jorkaile

  6. 2

    Įmanoma, o kodėl ne? nelabai supratau?? Gal kaip tik bute sunkiau išgyvent.

    Jorkaile

  7. 2

    jei maistui(pigiausiems produktams)- 500lt, butui nedideliam- 200lt( ziema 500lt), gimtadieniams 200lt(nes ju kas menesi mums buna), automobiliui vidutiniskai -200lt, telefonas, internetas-100lt,tai gaunasi 1600lt vienam zmogui, o jei dviems tai 2000lt nepakaks, nes tada reiks ir pabadauti. draugu susitikimams, teatrams, koncertams tikrai nepakaks, net praustis kasdiena negalesit, teks vandeni taupyti, cia ne gyvenimas, o egzistavimas belieka.

    vinipukas

  8. 2

    savo būsta turint tai galima, ž\inoma jei nėra paiimta paskolos :)

    Lulu

  9. 1
  10. 1

    Isgyventi imanoma turint kasmenesines pastovias tokias pajamas. Pamenu mes su vyru, kaip kartu tik apsigyvenome nuomojame bute, mazdaug tokios pajamos per abu ir buvo. Aisku, budavo dienu, kaip neapskaiciuoji islaidu ir per daug isleidi, tada kitas dienas pasiverzt dirzus reikejo..Bet nieko, isgyvenome. Sunkiausia buvo is tu pinigu rasti atliekamu apsirengimui. Arba kokiam nors daikto taisymui. Nes kaip tik segesdavo vienas daiktas tuoj pat ir kitas dirbt prastai pradedavo.
    Dabar gyvename savame 1kambario bute. Tarkim 2000lt pragyvenimui uztenka. Uz sildyma,elektra, dujas, vandeni kas menesi sumokame iki 400lt. Toliau automobilio degalai. Ir kaip ir viskas kas lieka, tai maistui ir pramogoms. Jei iseina lita kita pataupyt gali ;-)

    Imbiere