• 19ats.

    Santykiu krizes...

    Sveikutes, mano seima "puola krizes" jeigu taip galima ivardyti, o gal cia tik man "krize" nuobodulys:( santuokoje gyvename 2 metus kartu 3 isviso 5 metus, nzn kas darosi bet savo vyrui jauciu kazkoki nenusakoma pykti, nenoriu nei matyti jo nei girdeti, dabar jau ir is bendro miegamojo isprasiau, pretekstas buvo dukrytes liga (persalimas), o dabar jau nebenoriu kad jis ir grystu, suprantate man neidomu kaip jam sekasi, kokios jo nuotaikos visiska aptija savo vyrui. Kas liecia visa kita man labai gerai dziaugiames su dukryte o kai gryzta vyras ar savaitgalis kartu trise prasideda pykciai. nzn jau nuo kovo menesio leisiu mazyle i darzeli pati eisiu dirbti gal tada viskas susitvarkys? O kaip Jums buvo ar teko patirti kazka panasaus, kaip iveikete krizes?

    barskuteŠeimojeĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 5

    sveikute.pas mus jau daugiau negu metai santykiu krize,istikruju ir pati dziaugiuosi kad vyras iseina i darba,tiesiog viena atsipuciu,ir maziau barniu kai jo nera,nes kai tik grysta tai tuoj pradedam estis kaip suo su kate,buna irgi daznai tokiu momentu kad akyse nesinori net matyt,atrodo viskas erzina,ne ten jo padetos kelnes,atrodo net ir kikvienas zodis pykdo,o miegot irgi i atskirus kambarius begam.tai gal tavo jausmai tikrai atsalo,kazkur yra priezastis kodel tu sitaip nuo jo atitolai,nes bereikalo nieko nebuna.

    sandradan

  2. 4

    Na as su vyru susituoke gyvenam du metukus, bet kazkaip dar nekilo tokios mintis. Laukiames pirmagimio ir labai dziaugiuosi kai vyras grizta is darbo ir praleidzia vakara su mumis :) Tikiuosi, kad pas Jus viskas susitvarkys ir dziaugsites vyru :)

    rimuciukas

  3. 4

    mes kartu virs 5 metu, bet to dra nejauciu, mes kaip tik tecio labai laukiam kada jis grizta i namus, o jei sestadieni nedirba tai mums savotiska svente, kazkur visi iseiname, pietus jis pagamina, su mergyte daugiau uzsiima-tada as pailsiu daugiua, gal todel tokios nuotaikos ir neapninka...buvo atvejis kai jauciausi pervargus tai tada jau man nieko nesinorejo, atrode pati viska ir viena susitvarkyti galeciau, bet is miegamojo isprasyti net minties nebuvo, jei kada as ''surugstu'' tai ji parnestos geles viska pataiso:)

    Lukniukas

  4. 4

    na manau turetum pagalvoti,kada tai prasidejo,vistiek kazkur yra pradzia ir priezastis,man irgi tiesa sakant kartais taip buna,bet as zinau kodel..galbut vyras buvo kazkuo tave iskaudines,o gal tau tiesiog pabodo namu rutina,kai vyras tuo tarpu eina i darba,bendrauja su zmonemis,buna taip,tarkim maniskis grizta po darbu,nori kad paklausciau kaip jam sekesi,pasakoja apie darba,kolegas,o man buvo toks etapas kai tiesiog galvoju,o ka as veikiau?keiciau sauskelnes,ejau pasivaikscioti,gaminau,bet cia juk kasdieniai dalykai,niekam neidomus..ir tada galvoji,aha o vyrui gerai,ir nesamoningai atsiranda pyktis jam,tada tikrai gal pades kai pati iseisi i darbeli,pasikeis gyvenimo ritmas..tiesiog turi arba pati pergalvoti,kada viskas pasikeite,kodel,ir pasikalbeti su vyru,nes ilgainiui ir jis pajus ta atsalima..

    sandritute

  5. 4

    pas mane panasiai.kai vyras budavo komandiruotese,tai kazkaip gal pasiilgdavau,bet vienai budavo geriau,kai grizdavo toks trukdimas atsirasdavo.o dabar kai nedirba ir kasdien buna namie,tai atsibosta.vos tik ka nors ne to padaro iskart pyktis ima.net tokios mintys sukasi,kad viena noreciau buti.nors ir 10metu jau kartu

    nesvarbu

  6. 4

    na man asnemiškai tai taip nebuvo,aš kaip tik labai džiaugiuosi kai vyras grišta iš darbo

    okse0711

  7. 3

    mes irgi su vyru ligiai tiek laiko kaip jus paraset, buvo pas mus irgi krize, susipykau su jo tevais, isejau is ju kartu ir vyras aisku ejo, pradejom pyktis, nekenciau tiesiog jo, nes jo seima mane skaudino o jis nieko nedare, jauciaus ziauriai, buvau tokia issekus kad teko kreiptis i psichologus, ejau as, ejom abu, ir padejo, dabar gyvenam atskirai be tevu, turim nuostabia dukryte ir dziaugemes vienas kitu, ir suprantu kaip ji myliu ir kad jis mane labai myli, kitaip butu senai pabeges pas savo motuse

    Kalnietiene

  8. 3

    Mums buvo. Galiausiai išsidrasėm, išsirėkėm porą savaitgalių, po to mano iniciatyva pakalbėjom ramiai. Išvažiavom į kelionę ir viskas pasimiršo. Jau net nesuprantu kas ten man buvo užplaukę.. :)

    lydekaite

  9. 3

    na dar krizes nera visad laukiu grystant is darbo jeigu as bunu namie, aisku buna kad jeigu daugiau savaitgaliu uzsisedim tai abu ziurim vienas i kita ir klausiam "ka veikiam" tai tas panervina bet viskas, aiksu nezinau kaip bus kai gims vaikelis bet viliuos kad bus gerai, savaitgaliais stengsimes kazkur iseiti. bet jeigu tu net pykti jauti gal verta pagalvoti ar kazka jam jauti be pykcio gal jau viai isbleso jausmai...o siaip esu girdejus kad kai gimsta vaikai vyrai buna nebereikalingi aisku ne pas visus, gal jum taip ir nutiko

    Anonimas

  10. 2

    kartais ta krizė atrodo baisi baisi, o kitą dieną jau ne..

    Jorkaile