• 30ats.

    Jeigu jums kitas vyras pasiulytu geresni gyvenima, tvirtesnius santykius, begaline meile ir rupesti, ar griatumet savo dabartine seima?

    paliktumet savo dabartini vyra?ir ar bandytumet kurti gyvenima su nauju zmogum? ar tam ryztumetes nors seimoje yra du vaikiukai?

    sandradanJis ir jiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 6

    Sveikute..... As tokiam dalykui ryzausi pati. Su vyru pragyvenome 7 metus, turim suneli. Jam dabar 5 jau. Kai susipazinome, viskas atrode kaip sapnas. Ir geri darbai, ir santykiai ir vienas kito supratimas ir meile. Taciau viskas baigesi kai gime sunus. Jis pradejo reikalauti mano demesio jam. Nesuejus vaikuciui nei metuku jau buvau siunciama i darba. Vienu zodziu prasidejo mano gyvenime kosmaras. Kol viena diena vienas zmogus nepasiule to paties kaip tau.... Tai net nedvejodama susikroviau daiktus ir isejau. Ir visai nesigailiu, nes tik dabar supratau ka reiskia kai zmogus tikrai myli tave ir tavo vaikuti....

    indre82

  2. 5

    Jei dabartinio vyro nemylėčiau, tai nieko neprarasčiau jei išeičiau. Jei tarp vyro ir moters šiltų jausmų nėra, tai ar anksčiau ar vėliau vis tiek išsiskirčiau. Mano vyras visada sako: nuo tavo nuotaikos priklauso ir vaikas, ir aš. Taip kad jei nelaiminga vaikščiočiau tai nei dabartiniam vyrui, nei vaikui iš to nieko gero nebūtų.. Reziume: priklauso nuo situacijos ir jausmų :)

    lydekaite

  3. 5

    nezinau,gal po kazkiek laiko butu kitaip,bet siuo metu sakyciau NE.su vyru kartu daugiau nei 6 metai,buvo visko,bet gerai pazistam vienas kita,priememem su savais privalumais ir trukumais,apsislifavom,kaip sakant..ir dabar kazka keisti del graziu pazadu tikrai nenoreciau,juk praejus pirmam medaus menesiui gal ir naujoj seimoj nebus viskas idealu,zinoma,jei vyras butu girtuoklis,mustusi,nestu daiktus is namu ar visai nesirupintu vaiku,tada zinoma nekenteciau.spjauciau ir iseiciau,ir irodyciau kad ir be jo gyvenu puikiai,bet kai taip nera,tai nemesciau gero vyro,del a la geresnio..

    sandritute

  4. 5

    jeigu tai butu tvirtesni santykiai, geresnis gyvenimas, jei seimoje jausmai isblese, jei kitas vyras sugebes myleti ne tik mane bet ir mano vaikucius tikrai keisciau viskas is pagrindu. Bet visada viska gadina dvejones, o jeigu nepavyks, kas tada, liudesys, vienatve, vaikai be tecio?

    barskute

  5. 4

    Na jei seimoj butu ne kas, nebutu meiles, pagarbos ir kitu svarbiu dalyku gal ir pasirasyciau. Bet ziureciau ka mano sirdis sako, ar sirdis pati priema ta zmogu, ar tik del isskaiciavimu.
    Tik reikia nepamirsti, kad kartais pazadai lieka pazadais...

    Anonimas

  6. 4

    kolkas esu patenkinta savo gyvenimu, vyru, pakankamai gaunu demesio ir rupescio, tad sia diena tvirtai galiu pasakyti-NE.O kur garantija kad ir to kito vyro demesys ir rupestis laikui begant neisbles???bet siaip jei jausciausi nelaiminga su dabartiniu vyru, jei man kazko truktu (cia ne materialine puse omeny turiu) ir vyras to nesuteiktu, jei pajausciau, kad jausmai isbleso ir meiles nebebus-tada ryzciausi...

    Lukniukas

  7. 4

    jei butu tikrai tvirtesni santykiai ir niekada nebutu pinigu stygiaus..butu tvirta meile,tuomet rysciausi

    nade

  8. 3

    net siurpas perejo paskaicius klausima, nenoreciau isvis gyvenime pakliut i tokia situacija ir dziaugiuosi kad mano su vyru santykiai geri, bet jei taip nutiktu tikrai rinkciaus geresni gyvenima, nebijociau iseiti, kam kankintis jei gali gyvent geriau, juk gyvenam viena karta

    Kalnietiene

  9. 3

    Sudetinga situacija...Niekas negali atsakyti i sita klausima.Kiekvienam vis kitaip. Jei nera darnos, jei zmones nesupranta ir nesitengia vienas kito suprasti -tuomet nebuti aukotis tik del vaiku. Bet jei santuoka tvirta - kitam zmogui vietos NEBUS.

    Linute39

  10. 3

    Jei tokios mintys sautu i galva, tuomet gerai pagalvociau, ar begdama nuo vilko neuzsoksiu ant meskos. Bet yra vienas dalykas, del kurio taip padaryciau, tai jei nemyleciau dabartinio vyro, jei jis su manimi negraziai elgtusi..Vien del pinigu ir rupestingumo to nedaryciau, nes, kaip zinia pinigai laimes neatnesa, o rupestingumas pasitaiko, kad greit isgaruoja..

    Imbiere