• 10ats.

    Kokie butu mamyciu ir ne tik atsiliepimai apie IMUNOTROFINA?

    Tai maisto papildas,toks sirupas, skirtas stiprinti imuniteta,kai paklauseme savo vaiko pediatres kaip sustiprinti maziuko imuniteta,nes pradejus lankyti darzeli pradejo kibti ligos,pasiule mums si papilda.ir vaistineje supratau kad jis matyt neblogas,nes vienoj kur vyksta akcija isvis buvo ispirktas..gal kas gerete,ar padeda bent kazkiek?

    sandrituteVaistai vaikams ir kūdikiamsĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    mes naudojom. Nieko ypatingo po naudojimo nepastebejau

    Jorkaile

  2. 1

    manau,visi tie papildai-tai pinigu ismetimas i bala,vaiko imuniteta reikia stiprinti naturaliom priemonem,pvz kaip grudinimu

    ruta26

  3. 1

    Jis yra labai brangus, visiskai neefektingas ir manau, ji mums siule vartot vien del to, kad konsultantai ikiso daktarams pinigu.........

    Dziungarija

  4. 1

    as irgi dabar duodu vitaminus DINO bet kaip tik man atrodo valgesne pasidare.

    vestina

  5. 1

    Tikrai super dalykas tas imunotrofinas,zinau kas vartoja ir labai padeda imuninei sistemai stiprinti,tikrai pirksiu,o dabar kaip tik akcija.

    geramama

  6. 1

    Laaabai geras dalykas vaiko imunitetui stiprint,brangokas,bet liuks

    indre1986

  7. 1

    Mano mergaitei lor gydytoja pasiūlė pavartoti,kad pastiprintų imunitetą,sakė bent porą buteliukų sunaudoti,kaina apie 50lt.Pasiskaičius internete atsiliepimus,niekuo jie nepadeda net du buteliukus sunaudojus,tai net nepirkau.Dabar nupirkusi poli vitaminus DINO,pastebėjau,kad pasidarė nevalgi,daugiau pasloguoja,tikriausiai netinka,reikės nebeduoti,visgi jie nenatūralūs.

    emiliukas

  8. 1

    kaip sakoma jei vaikiukas pradeda eit i darzeli ai teveliams ruostis ligas priimt nes kitas klimatas,aplinka , kiti zmones supa taip ir ligos limpa nebutinai cia vaikas silpnas buna tiesiog taip yra glaudziai bendrauja vaikai zaizdami vienas zaisla paima kitas po to ir trecias va ir mikrobai vienas nuo kito eina. vejaraupiai sloga raudoniuke tai jug darzlio ligos:) nuo to neapsaugotas niekas taip jau buvo yra ir bus.

    dovile40

  9. 1

    as pirkau Senamiescio vaistineje buvo 34 lt beveik,ten akcija vyksta,vienoje isvis neradau,siaip iprasta kaina apie 45lt..

    sandritute

  10. 0

    Ilga laika labai sirgom, netgi vasaros metu, turejom dideliu problemu nes vaiko imunine sistema buvo tiek nusilpus, kad sirgim nuo vejelio pustelejimo kai lauke +30°, ir camelijos vaistinej mums pasiule pabandyti butent ši preaparata ir as esu be galo juo patenkinta, kai pradejom gerti vaikas ir i darzeli eina nuo tos dienos, mus jis isgelbejo net nuo anginos operacijos.😉 Tikrai rekomebduoju sirgaliukams😊

    Anonimas