Atsakymai

  1. 5

    na as nesu pries bet pati to nedaryciau,nes man nereikia,tik gal noreciau kokia krutines pakelimo operacija nes vistiek po dvieju vaikiuku,nera ta krutine tokia kokia buvo.

    sandradan

  2. 4

    Tabletes krutinei padidinti - http://tonzes.com/breastlt.htm
    3 mėnesių mano krūtinė labai пополнились, ir dabar turiu dideli pilnas B, o kartais aš net puodelio C.

    Anonimas

  3. 4

    Aš taip pat už tik tam tikrais atvejais, bet kai jau pradeda didintis ir nebenustoja, vis maža, tai jau nesveikai čia su galva būna.

    Lulu

  4. 4

    visada buvau pries, nes nieko nemegstu dirbtino, (ypac balioniniu krutu), bet yra BET... jei moteris del kazkokiu rimtu priezasciu kompleksuoja del savo krutines, tai esu UZ.

    romantike

  5. 4

    as uz!!jei moteris jauciasi nelaiminga su savaja, jei jos neturi ir tai ja slegia, kodel gi ne, prasau...

    Lukniukas

  6. 4

    Aš tai už tai , kad moteris būtų laiminga ir savimi patenkinta. Jeigu jai trūkdo gyventi ir jaustis gražiai - tegul. Tačiau kodėl niekas nediskutuoja apie krūtinės sumažinimą :) ? Man pavyzdžiui šis klausimas aktualus, nes kartais ir per didelė krūtinė irgi yra problema. Manau, kiekvienas turi teisę pasirinkti - tačiau visiškai už krūtinės padidinimą esu tuo atveju, jei po operacijos moters krūtinė pažeidžiama - plastinis patobulinimas yra labai geras dalykas.

    VaidaVe

  7. 4

    As uz, tada kai reikia del estetinio vaizdo. Kaip krutys buna ne vienodo dydzio akivaizdziai, kai po operaciju pasalina.
    bet jei pasidaryt, kad ale graziau, kad butu papulia tik didesni, del pasirodymo, tai tikrai as pries!!!

    Anonimas

  8. 4

    Jei to padidinimo tikrai reikia tai uz. Jei moters krutine tikrai kaip berniuko, ar liko nebegrazi po maitinimu ar siaip kokiu operaciju. Bet kai yra krutine ir grazi, bet vistiek implantus deda tai manau tustybe ar kazkokia tai uzgaida.Juk vistiek bet kokia operacija yra rizika.

    kvapni_feja

  9. 3

    as uz, ir jei butu galimybe pati pasididinciau:)

    vabaliuke

  10. 3

    Nesu nej uz nej pries,cia kiekvieno asmeninis reikalas...pati irgi kazkada buvau uzsinorejus,bet kazkaip nuplauke...:)

    Gyvaciuke