• 27ats.

    mielosios,kaip reaguojat i apkalbas is mazai pazystamu zmoniu?kai liecia ne tik jus bet ir jusu seima vaikus?stengiates nekreipti demesio,ar nervuojates del neteisybes ir panasiai.

    sandradanSu aplinkiniaisĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 5

    anksčiau labai nervuodavausi,verkdavau.ir tai vienintelis toks žmogus mano gyvenime,tai uošvienė,pažįstu ją tik kaip besikyšančią į kitų gyvenimus,visi iki vieno jai blogi,išskyrus jos vaikus,pletkų bobą.jokios gėdos tas padaras neturi.dabar esu užsigrūdinusi,galiu ją toli pasiųsti,žinau,kad poto ji verks ir visą savo giminę apskambins,kaip per mane jai sukylo spaudimas,aš vos jos į kapus nenuvarau.kai aš net nebendrauju su ja,o gaunu sms nuo jos įžeidinėjančių,poto ji išvarto,kad aš ją užsipuolu.ne duok Dieve kas per bjaurybė.būna anytos pabumba,išsako savo seną nuomonę,bet čia tai jau berazumė visiška.

    emiliukas

  2. 5

    zuvus broliui teko visko isgirsti....ir is zmoniu, kurie beveik musu seimos nepazinojo, tad buvo tikrai labai skaudu, kai zmones snekejo nezinodami situacijos ir kas ir kaip....paprastai nekreipiu demesio-neduodu peno tokioms kvailoms kalboms...

    Lukniukas

  3. 4

    neteko susidurt su tokiu dalyku, bet manau kad vistiek reaguočiau, nors žinoma visokių žmonių yra, jei ligonis tai neverta ir prasidėt.

    Lulu

  4. 3

    oi kazkam labai rupi mano klausimai ir atsakymai,jei uzduodi klausima nereiskia kad turi save omeny,o aplamai man idomu ka darytu mamytes vienoj at kitoj situacijoj,tas pats kaip cia nesenai kai buvau uzdavusi klausimeli''jeigu kitas vyras pasiulytu geresni gyvenima,ar griautumet seima''tai is anonimo pasipyle tipo gerai turiu noriu dar geriau,atsiprasau gal visada man po uzduotu klausimuku reikes pabrezt kad cia ne apie save kalbu,kad neiskaudinciau zmoniu.as nesuprantu jeigu jums taip nepatinka mano klausimai neskaitykit,ziuriu kazko tai nedakaso.ir nesuprantu ka tureciau skaudint,berods zmoniu neizeidineju.as ziuriu kas kaip nori tas supranta.o kas del atviravimo,tai uz mane daug daugiau mamyciu yra atviraujanciu ir nieko.

    sandradan

  5. 3

    Nekreipiu demesio,daug yra pavydziu zmoniu.dazniausiai apsnekineja tie kuriems patiems nesiseka.jeigu pergyvensi darysi blogiau sau ir tik patvirtinsi ju zodzius.tegu springsta su savo nuomone nera tobulu,o kalba tas kas bijo but apkalbetas

    lolitaaa

  6. 3

    seniau pasinervindavau, bet dabar nekreipiu demesio. visada buvo, yra ir bus tu apkalbetoju. tokie jau tie zmones - labiau megsta kitu gyvenimo detales aptarineti nei savo. kur kas jautriau reaguociau jei mane apkalbetu artimi zmones, bet jei niekus plepa mazai pazistami, tai man nuo to nei silta, nei salta...

    romantike

  7. 3

    is pradziu nervinausi, budavo labai nemalonu, o db nekreipiu i tai demesio, vadovaujuosi tokia taisykle: kalba - vadinasi gyvenu :)))) aisku, buna kartais nemalonu, bet yra kaip yra...gali kalbeti visokias nesamones, bet svarbiausia, kad as ir mano seima zino, kaip yra viskas is tikruju :)

    cooliuke

  8. 3

    Na tu apkalbu tikrai daznai buna... ypac is vyro "pazistamu" puses... bet visiskai i jas nereaguoju. As zinau kaip yra is tiesu, gaip mes su seima gyvenam, kaip susikurem tai ka ir kiek dabar turim ir kas ka galvoja ar mano manes taip sakant "visiskai nekaso" :) Siuo klausmu esu labai saltu nervu ir niekad manes apkalbos nenervino.

    ievindra

  9. 3

    kaip tik maniau parašysiu apie tokią pat situaciją kaip lukniukas.... vat tada tai visko išgirdau - o daugiausia tai blogo ir netiesos, ir kalbėjo tokie žmonės, kuriems išvis geriau jau patylėti būtų - juk visi mes nešventi... viskas taip labai įstrigo į širdelę... o šeip tai dėl apkalbų per daug nesijaudinu - juk reikia ką nors veikti ir tiems, kurie nelabai ką daugiau sugeba :)))))

    Ineta_

  10. 2

    Geriausia duot-DURNIUI kelia. Nes kuo daugiau gilinsies i apkalbas ,tuo didesnis kils sumas, ir kaltu nebus...:}

    viilmmaa