• 23ats.

    Vyras musa-reiskia myli?

    perspejimas anonimui,vakar buvau apsaukta kad dalinuosi savo triusikais su kitais,nes matot po klausimu nepakomentavau ar mano situacija ar ne,nezinojau kad norint uzduoti klausima ar vienokia kitokia situacija turiu parasyt zmogaus vasrda ir pavarde nes kazkam tas labai skauda.tai va dabar visada parasysiu kad nesakytu kad dziaustau rubus viesai.)

    mamos ka jus manot apie smurta pries moteri.esu buvus pati tokioj situacijoj,kai buvau priklaudus drauge nakti su dviem mazyliais,nes jos vyras parejes is baliuku kele didziuli suma,istikruju gaila kad nieko tam zmogui negali padet iskyrus patart ir paguost,tokioj situacijoj manau labiausiai nukencia mazyliai tai kaip jus manot, jie musa kaip sako patys is liguistos,nesveikos meiles,pavydo ar is nepykantos ir nepagarbos,ar paprasciausiai tas atejes is vaikystes,kad taip turi buti.

    sandradanŠeimojeĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    Eina sikt tokie asilai!!!! Atsiprasau man pyktis sukyla. Kai girdziu, kad vyras musa moteri. Jei taip ilgiau ji tems uzmus ja ir nespejus pareiskimo parasyti. :((((
    Rankas atkapot tokiem idijotams reik!!!
    Jei tik yra galimybe pabegti, tagu bega nuo jo kuo toliau ir dar pareiskimus raso ir kiek viena kart kaip gauna i kaulus, tam asilui( neapsivercia liezuvis rasyti vyras) bus uzdrausta artintis prie ju.
    O jei butu galimybe ji paty gerai atbaladot kaip obuoli ir rankas palauzyt, zinotu kaip kelt ranka pries moteri.
    ir kokia cia gali but meile? Sadizmas cia tik, o ne jausmai!!!
    Pas mus irgi buvo giminej panasus atvejis, tai tos moters broliai ir seserys susirinke atdauze gerai tam sonkauslius ir tarpkoji, kad maza nepasirode. Aisku moteris pries tai buvo parasiusi kelis pareiskimus, kad vyras ja musa. Ir tada kai ji atkapojo jis kreipesi irgi i mentus kad va ji uzpuole zmonos giminaiciai ir t.t tai mentai patys pasake, kad su kiekvienu trenksmu yra atotrenksmis.

    Anonimas

  2. 4

    pasipildysiu dar ,as irgi tokios pat nuomones apie tokius laikau juos silpnavaliais ir kompleksuotais zmonemis,situacija pas ju yra tikrai nekokia,jis pats kalinys ta vargse su dviem vaikuciais,nesiskyre nes neturejo kur dingt.dabar rado prosvaiste tvarkytis savo gyvenima,bet bijo,bijo savo vyro kad neuzmustu,nes musti gauna kiek suprantu vos ne kas diena,liepiau rasyti pareiskima ant jo bet nesirysta.na nezinau as poati tai negaleciau taip gyvent,vien del vaikuciu keisciau viska is pagrindu,man gaila kad ziemos metu su mazais vaikuciais suneliui1metai kitai mergytei 4m,turi lakstyt per kaimynus kad priglaustu kas nors.nezinau as pati labai isgyvenu tas situacijas seimose kur yra palieciami vaikai.

    sandradan

  3. 3

    tas nesugebejimas saves valdyti yra atsinesta is savo seimos,vaikystes...tuo paciu ir trukumas pagarbos antrajai puselei,gali mustis ir mylintis vyras,jei susinervinus jis nesugeba susivaldyti ir taip tesugeba isreiksti savo pykti... baisiausias dalykas jauciu yra seimoje ,kai reikia bijoti kito zmogaus jausmu,nes nezinai koks jis taps nevaldomas... buna ,kad zmogus susinervines pavirsta i budeli,cia jau yra auklejimo klaidos.
    aisku sunku pakeisti suaugusi zmogu,bet jei jis to pats nores imanoma,tereikia kalbetis, ikalbet ar pas psichologa nueit ar tiesiog antrajai pusei kalbet ,kad tai ka daro yra nesveika,tiesiog kitam yra sunku gyvent su tokiu zmogum kuris tampa neprognozuojamas,nuolat bijoti,ka mato vaikai ,koki pavyzdi atsines is vaikystes,tiesiog suauge vaikai gali ir tevo imti neapkest,nes musdavosi ir jiem visiem tekdavo begt is savo paciu namu,kur turetu buti visos seimos tvirtove.

    Milana69

  4. 3

    mano manymu tie vyrai kurie musa savo antras puses yra zemo lygio jie nori atrodyti vyriski bet nieko jiems neiseina tuomet savo gara nuleidzia ant savo partneres ar net vaikuciu... tai tikrai ne meile o bjaurus prisirisimas prie to zmogaus

    rita0609

  5. 3

    yra daug nuomonių tokiom temom, tos kurios turi kur eiti, turi šeimą, visad laikys moterį gyvenančia su smurtaujančių vyru silpnavale, apgailėtina ir t.t. nes joms visada bus kur eiti, visada bus kur grįžti.
    Dažnai moterys kenčiančios smurtą neturi kur eiti, neturi į ką kreiptis. Ką joms daryti? su vaikais eiti į gatvę? Juk ne visos žino apie specialias vietas skirtas tokioms moterims. O svarbiausia kad kiekvienas jas smerkia kad jos kenčia, bet net nebando padėti jom

    Anonimas

  6. 3

    Jei musa, vadinas ne tik kad nemyli, bet ir negerbia, nebrangina moters toks vyras.
    Jei jau kart aranka pakele, manau reik nuo tokio vyro sprukt kuo toliau kuo greiciau, jei moteris pati save gerbia ir nenori buti zeminama. Jokios priezastys mano manymu nepateisina buvimo su tokiu vyru.

    ievindra

  7. 3

    vaikai labiausiai kencia, del tokiu dalyku, mano tevas visada pires mus ir mama smurtaudavo, o dabar liko vienas, nuvaziuojam ji aplankyti tik, va o mano seimoje kad ir yra barniai bet jokiu mustyniu geriau eik dausk i siena ar i ka kita jei pykti reikia isliet o ne i moteri ir vaikus, mano nuomone tokia jei vyras musa vadinasi jis pries stipresni negali pakelt rankos nes yra per silpnas, jis silpnesnis net uz musama moteri, o del pakomentavimo! nemanau kad reikia pasitasinet kas ir kodel ir ka raso, kartai norim islikt ir anonimiskos

    rimeli

  8. 3

    kokia gali buti meile jei vyras kelia ranka pries moteri, tai nepagarba, nesupratimas, psicinis iskrypimas, isvis kaip galima kita zmogu musti...nepazinodama seimos nelabai galiu komentuoti kodel vyras taip elgiasi....begti tik nuo tokio reikia, ka vaikai mato tokioje seimoje, siaubas...

    Lukniukas

  9. 2

    as jau senai buciau nuo tokio vyro pabegusi

    deimantina

  10. 2

    baisu, žiauru, nesuprantama, dar nesu to mačius nei girdėjus, gal kiti slepia, bet tai manau tik asocialai prisigėrę gali daryti ar kitokie iškrypeliai, tad mamos teisingai auklėkite savo vaikus, kad taip nebūtu, nes ar pagalvojote kodėl vyrai mušasi? o gi dėl neteisingo auklėjimo, jiems gal tai normalu, jei tėvai tai toleravo

    vinipukas