• 10ats.

    Šuns įsigijimas.

    Labai noriu šuns , galimybės tikrai yra , nes gyvenam nuosavam name , vyras ir nieko prieš. Labai noriu jorkširo terjiero , bet girdėjau jiems labai daug reikia dėmesio , o dar vaikiukas atsiras po 6 mėn , tikrai šuniukui tiek laiko negalėsiu skirt . Gal galit patarti ką daryti , vis del to pirkti šuniuka ar ne ?

    rimante995Naminiai gyvūnaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    as palukeciau su,bet kokiais gyvunais kol nera vaikiuko,nes dar nezinai,o gal tavo vaikiukas bus alergiskas gyvunams(aisku to nelinkiu),tai ka tada darytum???gims vaikelis truputi paaugs ir isigysi suniuka tada:)

    Bosiene

  2. 3

    Na as tavo vietoj palukeciau dar,nes maziukui gimus neturesi laiko suniukui :) o paskui paugejus vaikui,ir paciam vaikui bus smagu zaist su suniuku..tada ir galetumet isigyt..as bent taip daryciau :)
    As kai laukiausi isveziau pas vyro pusesere savo Stafordsyra,nes buciau nesugebejus ziuret ir maza vaika ir dar suni i lauka vedziot ir t.t.beto bent jau Stafordsyrai yra biski pavydus sunys,tai bijojau del vaiko.

    Anonimas

  3. 2

    As turiu jorkiuka kuriam du metai.su vyru islepinom tai jis pas mus kaip mazas vaikiukas.pries pora dienu buvau ligonineje tai teko vyrui dazniau namie pabuti,nes labai liudi.si veisle tikrai reikalauja demesio.reikia pagalvoti apie tai,kad turint vaikiuka reikia labai saugoti suni,kad nesuzeistu ar neatsisetu.rimti veislynai zinodami apie vaiko atejima i pasauli gali net neparduoti suniuko.

    lolitaaa

  4. 2

    Manau palauk dar spesi isigyt, leliukas paaugs ir kartu priziuresyt :)

    sauleee

  5. 2

    as isigijau suniuka,kai mano berniukas kiek paaugo,ta dbr uztenka laiko abiems:)

    nade

  6. 2

    Na as turiu jorkiuka ir tikrai jis pas mane nera toks "rankinis". Nezinau gal cia nuo suniuko priklauso, bet nuo mazumes jis nelabai mego, kad ji imtume i rankas tik tada kai pats isigeisdavo. Ir jam tikrai nereikia tiek jau super duper prieziuros, na taip maudyti sukuoti bet uztenka ismaudyti i savaite karta, susukuoti, kad neatsirastu "dredu". Ir viskas su maistelu taip pat jei galit perkat spec. maisteli, jei ne perkat kitoki, tik ziuret, kad nepabertu odytes ir nepradetu vemalioti.
    Jie labai aktyvus suniukai, aisku maniskis pats zaidimu susigalvoja :) tai i diena pazaidziam apie val arba kada netingim. I lauka vesti, kaip ipratinsit.
    jei tik yra noro ir galimybiu, tai kam save varzyti. Beto sie suniukai draugiski ir gerai sutaria su vaikais.

    Anonimas

  7. 2

    man buvo tokia pat situacija,bet vis del to isigijom suniuka-vokieciu spicuka,labai mielas,ne piktas,i vaikuti reaguoja labai gerai,tai is patirties galiu porekomenduot

    Anonimas

  8. 1

    Kai atsiras vaikas, įvertinsi ar gali skirti ir šuniukui dar dėmesio..

    Jorkaile

  9. 1

    as siulyciau suniuka isigyti kai atsiras vaikas,nes vaikas reikalauja begalo daug demesio,o dar turesi rupintis suniuku.beto suniukas bus priprates gauti visa demesi o cia vaikas atsiras,ir suniui stresas bus,pavydas,geriau kad atsirastu tada kai vaikas yra.

    Milana69

  10. 1