Atsakymai

  1. 3
  2. 3

    na reikia vitaminu magnio pabandyk pagerti... man kazkaip nestumo metu ir dabar tai jau susitvarke savaime (gal labiau pradejau rupintis savimi, ka valgau, tai ir padejo)... o iki nestumo, tai pastoviai luzinedavo ir nieks nepadejo... tai gal visgi nuo mitybos priklauso...

    Ausrute

  3. 3

    Kadangi labai neturiu laiko su visokiais mirkymais, tai aš naudoju nago stipriklį Frenchi firmos, atrodo. Tai gal ir pusiau rusiška firma, net gerai nežinau Bet man būtent šie nagų priežiūros stiprikliai labai padeda. Jau ne vieną flakoną išnaudojau. O pirkau Vilniuje, Dainavos g., netoli Lukiškių a. yra kosmetikos išparduotuvė. Tai ten iš viso neblogų prekių su nuolaidomis yra.

    elegancija

  4. 2

    ricinos aliejus gerai. bet siaip nagai isduoda, kad organizmui truksta vitaminu. citrina ( dvi riekes ir ikisti i juos nagus), graziai isbalina nagucius ir atrodo lyg stipresni.

    simonytee99

  5. 1

    Ricinos aliujuku nakčiai patepk ir rankas į maišelį. per naktį susigeria. ir nagučiai pamaitinti..

    Jorkaile

  6. 1
  7. 1
  8. 1

    venk ranku kontakto su chemikalais (indu ploviklis, skalbikliai...) naudok tam pirstines, man paciai dabar siaubingai pradejo luzineti, nes nebenaudoju pistiniu :( o jei jau taip atsitiko, kad ivyko kontaktas, tuoj po jo gausiai istepk rankas drekinamuoju kremu ;)

    auksinis_drugelis

  9. 1

    Tai lakas kurį nurodė mysteryy. Jų yra visokių rūšių. Dabar turiu hydro gel - strenghtener. Kaina parašyta 7.62 Lt.

    Laikosi kartais ilgiau, kartais trumpiau. Būna, kad ant viršaus lakuoju, tai tai tada greičiau atsilupa. Be to ir nagas blizga.

    elegancija

  10. 1

    labai geras lakas frenchi smart enamel nail hardener with silk proten and vitamins b5 ir A. dabr turiu ilgus ir tipresnius nagus. ji gali lakuoti kaip bespalvi laka ar naudoti kaip pagrinda po spalvotu laku

    mysteryy