• 21ats.

    Ar pakuosit visas dovaneles i popieriu?gal i dovanu maiselius desit?ar desit i bendra maisa kaledini ?

    kaip jus darysit?as net neisivaizduoju kaip cia gudriau sugalvojus.vyras sako paimti didele deze priplesyti laikrasciu ar balto peralono ir sudeti vieno vaiko dovaneles ir paskui kitam taip padaryti.turetu vaikai ka veiktiilgai eiskotu :)))) kaip jus manot?

    deimantinašv. KalėdosĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    as desiu visas dovanas i bendra ,maisa,o tada seimos nariai tures spresti kam kuri dovana priklauso

    nade

  2. 2

    as siemet pakuosiu i popieriu, kad maziukei butu ka plesyti:))as pamenu kai man padare tevai, tai tada vaikui didelis ispudis buvo-atvaziavo musu giminaiciai ir man pasake, kad prie kelio stovi maisas, matyt senis saltis bus palikes, tai vaikai begom i lauka to maiso parsinesti:))

    Lukniukas

  3. 2

    kokia puiki jūsų mintis.. įdomi..

    Jorkaile

  4. 2

    Vaikams visada perku dideles dėžutes kartonines kalėdines, ten įdedu užprašytą davaną ir saldainių. ant dėžės didžiulis kaspinas. Tas dovanas, kurias dovanoja daržely ar mokykloj, įpakuoja auklėtojos į dovanų popierių.

    Jorkaile

  5. 1
  6. 1

    Pernai visas dovanas vyniojau i dovanu popieriu, siemet turbut apsileidau ir dovaneles sudejau i sventinius kaledinius maiselius.

    Imbiere

  7. 1

    dar neturiu supirkusi dovanu, tai nezinau ir i ka pakuosiu jas :) man tokios tikros dovanos yra, kai jos yra dezese su sventiniu popieriu ir kaspinu, o kalediniai maiseliai jau atsibodo... dar man grazu dovanos imontuotos sventinese kojinese...

    romantike

  8. 1

    niekada nepakuoju, maisiuku irgi neperku. kam bereikalo papaildomos islaidos?

    padraika

  9. 1

    Deimantina, vat dar cia gali ideju pasieskoti, ia gal ne vaikuciams, bet draugams ir artimiesiems http://gyvenimas.delfi.lt/namai_ir_seima/kaledu-senelio-dirbtuves-pakuojame-dovanas.d?id=39206867

    Lukniukas

  10. 1

    Visas dovaneles pakuosiu i popieriu. Ir paplesyt bus ka :) o maiselius po to gaila buna ismest, o cia suplesiai suplesiai ir viskas :)

    Mazute