• 16ats.

    Problemos su miegu, kudikis pries uzmigdamas smarkiai verkia, ka daryti?

    Dukrytei 3 men..kai matau kad jau nori miegoti, (trina rankytem akytes) ir pradeda verkt, bet mazai tada paimu ant ranku ir liuliuoju, ir tada prasideda koncertas, verkia nezmoniskai iki tol kol uzmiega...gal cia toks uzmigimo iprotis?
    pati nekaip neuzmiega... ciulptuko neima, kai buvo mazesne buvo lengviau...db jau ir svoris duoda savo...taip ir vargstam...gal kam taip buvo?

    savasstiliusMiegutisĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    pas mus ta pati problema ir ji prasidejo sulaukus 5 men iki tol uzmigdavo savo lovytej gerdamas pienuka. Mums manau taip nuo to kad kalasi trecias dantukas todel toks ir nervuotas pries miega ir dar pastebejau kad jei nors truputi nusnaudzia sunus pavakariais tada verkia pries miega vakare

    ginnta

  2. 2

    Oi as jai suptciau ant ranku mnes tas pats lauktu duok arbatytes pagulyk i lovyte ant soniuko,o jai da nemiega pakasyk nugaryte ir turetu uzmikti mes taip darome,pripratome o daba nei nugarytes nereikia kasyti isgeria arbata arba pieneli paburbuliuja lovyteja ir uzmiega

    VANESA8381

  3. 2

    o gal neiimkit ant ranku? gal pats uzmigtu? jei gerai supratau pradeda migdytis ir jus supat, liuliuojat? as kai jau matau, kad migdosi, paguldau i lovyte, iduodu soske, paglostau galvyte. pabuciuoju, paniunuoja ir pats uzmiega. arba is viso nekalbinu, tik ziuriu ir sypsausi :) ir uzmiega. bent kol kas taip :))) tikiuosi ir pasiliks taip.

    reda83

  4. 2

    mes vargom su supimu ant ranku iki 9 menesiu,na siaip girdejau,kad kai kuriems leliukams reikia issiverkti pries miegeli

    nade

  5. 1

    musu irgi taspats jau 7 men ir rekia uzsupuot, ir jei neuzlauzi tai ir duodas, zirzia pikta, tik per jega va taip kaip rasot, su asarom:)

    Kalnietiene

  6. 1

    maniskis ir nori ant ranku, tai uzmiega arba salia atsigules arba ant mano pilvo paskui perkeliu i lovyte, dar buna kad paguldau i vezima ir palinguoju, uzmiega momentaliai. bandyk pasiguldzius salia saves glostyti kalbeti dainuoti, turetu manau uzmigti.

    wiktoriuke

  7. 1

    gal vaikutis pervargsta, nes pervarge tai rėks iki užmigimo. Mums ir buvo kai didesnė 5 mėnesių kažkur nenorėdavo ant rankų būt migdomai, užtekdavo šalia atsigult ir pagulėt.

    Lulu

  8. 1

    pas mano sunu ir problemos su miegu,bet supu,o ka darysi,sveria daugiau nei 11kg

    ruta26

  9. 1

    Skaičiau, kad vaikučiai taip išsikrauna. Mums taip nebuvo, bet tikrai taip skaičiau, kad būna.

    lydekaite

  10. 1

    tik nepratink prie ranku nes turesi didele problema jeigu jau dabar sunku,tai paskui bus juk dar didesnis svoris,jeigu niekas neskauda tai guldyk i lovyte ir uzmigs.Tegul paverkia biskuti juk jokio kito darbo nedirba turi kazkur issikraut.Taip biski pavargsit bet paskui bus gerai nes miegos savo lovytej ir jus turesit poilsi nereiks supt ant ranku.Mano nuo gimimo abu uzmiega lovytej.Tik veliau jau pradek po biskiuka pratint tuo paciu laiku eit miegot,taip bus lengviau pripratint miegucio.Kantrybes jum

    Anonimas