• 7ats.

    dantukai, kokiom priemonem apmalsinti dantuku dygimo skausma?

    mano suneliui 2 metai ir 6 men, jam yra isdyge 20 dantuku. visi isdygo be jokiu sunkumu, o dabar apacioje vel dygsta kruminiai dantukai-jam 4 dienas buvo 38 temperaturos, 2 kartus veme. dabar temperaturos nera, bet labai irzlus, nervuotas, pietu visai neuzmiega, o vakare verkia, net nakti pabudes verkia. viska griauzia kas papuola. gal patartumet, kokiom priemonem jam ta skausma apmalsint? o gal pasirodyt stomotologui?

    daivuska2-4  metukaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    šiaip tai iki 30 mėn. vaikai turi turėti 20 pieninių dantukų.
    Jums ko gero "baigia" dygti antri krūminiai ir todėl atrodo, kad dygsta dar vieni. Mano dukrytei irgi buvo panaši situacija. Jai antri krūminiai išdygo apie 2 m., o po 2 mėn. - kaip sakau - baigė dygti:) Tuo metu irgi buvo mžtemperatūra, blogai jautėsi, ko gero prisidėjo ir sloga tuo pačiu. Bet mes gydėmės taip pat, kaip ir su kitais dantukais - patepiau Kamistad geliu - mano dukrytei jis ir patiko ir nuėmė skausmą, nes pasidarydavo ramesnė. O dėl temperatūros, tai Paracetamol naudojom, kai buvo aukšta temp. Po kelių dienų viskas susitvarkė.
    Pabandykit pagerti raminančios arbatos, kaip ir minėjo jau galima viburkol žvakutę įdėti (jeigu, aišku duosis įdėti į užpakaliuką, nes aš jau apie tokią procedūrą galiu ir pamiršti :) ). Gal gali ką nors minkšto pakramtyti, ar dantų šepetuką, ar antpirštį dantukams valyti, o gal kokį kitą kramtuką.

    elegancija

  2. 2

    ar tikrai ten dantukai?nes galiniai krumyniai,na kurie jau virš 20,dygsta daug veliau.gal jam stomatitas,o ten apnašos?o jus pagalvojot kad dantukai?gerai apžiurekit.

    okse0711

  3. 2

    nezinau ar tie vaikiski geliai gali padet jum,bet gali pabandyt patept dentinox ar dar kokiu geliu,duot ramuneliu arbateles,gali dantenas medum patept pabandyt.net nezinau kaip tau padet.

    Bosiene

  4. 1

    Teisingiausia būtų apsilankyti pas stomatologą. Gal tai netik sunkus dantukų dygimas, gal kas rimčiau...

    Mea

  5. 0

    yra dantu pasta forever kompanijos, su alijosium ir biciu pikiu, tinka ir vaikam nes be floro:) alijosius raminanciai veikia kaip jau visos tikriausiai zinom:) kaina nedidele 26lt, jei ka sudomins kreipkites uzsakysiu 860069177. jei ne is kauno busite galesiu atsiusti:) verta nusipirkti, nes suaugusiems taip pat verta rupintis higiena, ir nevartoti pastu is milteliu ir su floru..jos ne tik kad nubruzina emali, bet floras kad ir mazais kiekiais kenkia, juk dedamas i ziurkiu nuodus!

    kristrar

  6. 0

    Pabandyk Viburkolis zvakutes nakciai ikisti arba dentiseptas tepaliukas patepti

    mmeeddaa

  7. 0

    mes dentinox naudojom tai nezinau, man atrodo nieko gero. gal medum patepti reiktu? ir islaukti...

    padraika