• 27ats.

    Ar skaitote zinomu zmoniu biografines knygas?

    Tokias kaip H.Daktaro ,,Islikti zmogumi'', Dz.Butkutes biografine knyga ,,Prarastas rojus''..ir panasiai.
    Vyras nusipirko H.Daktaro biografine knyga ,,Islikti zmogumi''. Skaitome ja abu. Knyga visai idomi. Zadu dar kokiu biografiniu knygu pirktis.

    ImbiereSkaitymas ir literatūraĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 6

    Mane sudominusios kazkada buvo tik Galinos Dauguvietytes biografines knygos. Su malonumu perskaiciau jas visas. O daugiau ..... netraukia sitas zanras kazkaip ypatingai. Tuo labiau niekad nesugindyciau pirkti ir skaityti Butkutes ar Daktaro ar kokio Smorigino ir panasiu neaiskiu Lietuvos padanges personu biografiju. Mano nuomone tai tas pats, kas koks mano kaimynas parasytu savo biografija :))) prasom neisizeisti, jei kam sitie zmones patinka :))) tai mano nuomone.

    Meskeriotoja

  2. 5

    Man labai patinka biografinės knygos žymių istorinių asmenybių. Pvz kaip Napoleonas, Stalinas, Hitleris, Chrusčiovas... Ne vien asmenybės, bet visa istorija labai įdomu :)
    Visai būtų įdomu paskaityti H.Daktaro knygą.. Iš tikrųjų net atsiliepimų jokių negirdėjus apie ją..

    lydekaite

  3. 4

    nesu nei vienos paskaičiusi,jei kas duotų paskaityti,ar bibliotekoje būtų tikrai paskaityčiau.

    emiliukas

  4. 4

    beje, dėl Dauguvietytės - čia jau kitokios pakraipos knyga, o ir žmogus kitoks - ne kur iš savęs "žvaigždę" daro, o kur tikrai spindi kaip žvaigždutė iš vidaus...

    Ineta_

  5. 3

    man labai patiko G. Dauguvietytes biografines knygos, skaiciau tris jos knygas, tai net verkiau. Ten labai idomiai apraso to meto zmoniu gyvenima, ko niekas mums nepapasakos taip idomiai. Likau suzaveta. Skaitysiu antrą syki, nes geresnių biografinių dar neradau.

    vinipukas

  6. 3

    paskaityti tikrai noreciau keliu zmoniu tokias knygas, tik dabar butent siuo metu gaila tam leisti pinigelius, taciau kai pasibaigs kisimai pinig daktarams tada bus galima ir knygele nesigrauziant nusipirkti:) nes tikrai manau yra kai kuriu asmenu biografines knygos idomios ir tikrai smalsu jas paskaityti:)

    Anonimas

  7. 3

    labai mėgstu skaityti, bet skaitau, tik apie man įdomius žmones, o apie tokius tuščius kaip butkutė ar pan, tai tikrai neskaitau, juk galima geriau gerą apsakymų knygą paskaityti, o ne tokią ... kaip lituanistė, turiu savo nuomonę apie tokius "išskirtinius" leidinius :) juos tik dėl įdomumo kelis galima paskaityti, o tada jau pastebi, kad vis kartojasi tos istorijos, viskas jau seniai per tv rodyta... - man tai nėra įdomu...

    Ineta_

  8. 3

    Apie nezinomus zmones galima biografija paskaityti,tai ka cia kalbeti garsius zmones:)

    Anonimas

  9. 3

    neskaitau. aplamai beveik neskaitau knygu. teta turi knyga apie A.Valinska, tai siule ir man ja perskaityti, bet Valinskas jau pabodes, tai ir knyga apie ji man nekelia susidomejimo.

    romantike

  10. 3

    Skaiciau Butkutes ir Daktaro.Draugai padovanojo,pati nebuciau pirkusi,bet nepasakyciau,kad nusivyliau

    lolitaaa