• 16ats.

    kas zinotina apie "Tavegyl" vaistus nuo alergjos. Kokia jusu nuomone apie siuos vaistus

    mano dukrytei isbertas veidukas, tepiau su tepaliukais, bet nepadeda. apmazeja ir vel pagauseja. drauge patare nusipirkti vaistus nuo alergijos "tavegyl" , tad noreciau isgirsti mamyciu kurioms teko juos duoti savo vaikuciams nuomone - ar veiksmingi, ar nera kazkokiu salutiniu poveikiu, ar galima duoti 1,3men vaikui ir pan, nes pati pirma karta girdziu apie tokius. Aciu uz issakytas nuomones iskarto.

    ervijotaVaiko sveikataĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    Tavegyl geriau pati. Nezinau ar yra ju skirtu maziems vaikams. Dabar lyg ir tepalas dar atsirado.

    Jorkaile

  2. 2

    Na, as vel is savo asmenines patirties pasakysiu, kad man niekas geriau nepadedavo uzejus alergijos priepoliams. kaip leidziamas tavegilis. Bet pas mane ir alergija kitokia buvo. tiksliau atopinis dermatitas su pulingom slapiojanciom demem ka cia demem visas kunas buvo kaip raupsuotas. Geriau ir tabletemis tavegili jei silpniau budavo alergija. Bet po 1 tab. vakare nes jie raminantys, (migdantys). O kas del niezejimo, tai labai gerai nuiimdavo. Noes dermatita/alergija jau isaugau. Bet visada saldytuve turiu leidziamo tavegilio, jwei neduok Dieve koks priepolis uzeitu. Iskaitant ir alerginius dusinimus.

    Anonimas

  3. 2

    kiek žinau, tai gana stiprūs vaistai, o vaikas dar mažas, tai gal geriau jau gydytojai pasirodyti, ir sužinoti tiksliai dozę, nes jie ir migdo šiek tiek. be to ,jie tik numalšins niežėjimą, bet nepanaikins viso bėrimo. jei išbertas tik veidas, reikia ieškoti priežasčių - gal kažką suvalgė, nuo ko pasidarė alergija... veido bėrimą reikia atidžiai stebėti ir gydyti gal kokiais tepaliukais, nes juk mergaitei gali randukai likti visam gyvenimui...

    Ineta_

  4. 2

    mes juos gereme vasara jie ramina migdo ir tikrai padeda nuo alergijos mes juos naudojome nuo uodu sukandimo

    mamyciuke

  5. 2

    Normalus vaistukai nuo visokiu alergiju. uztenka labai nedaug, reikia padalinti i keturias dalis tokia maza tabletyte. Uztenka trumpo laiko ir nuslopina alergija. Bet i savo alergija reikia ziureti rimtai,issitirti nuo ko arba kam yra nepalanki reakcija, o poto ir tinkamai gydytis.

    Linute39

  6. 2

    mes daveme maziui siu vaistu,pas mus buvo stiproka alergija kol visai maziukas buvo,berods duodavom tik po 1/4 tabletes per diena,nes stiprus jie,pasitarkite su gydytoja butinai,kad paskirtu jums reikalinga doze..

    sandritute

  7. 2

    jie veiksmingi,greitai padeda nuo alergijos,bet kaip maziems vaikams duoti,nezinau..

    Anonimas

  8. 2

    beje, jei jus mergytei isbertas veidukas ir kaip sakote apmazeja ir vel parasusta tai reiketu ieskoti alergijos priezasties, pakoreguoti turbut mityba, o ne iskarto bandyti likviduoti padarinius, juolab jei mergyte nera irzli ir nesidrasko veiduku, tavegilis alergijos priezasciu nepanaikins, tik gal jos pasekmes apmalsins

    Lukniukas

  9. 2

    pritariu visoms pasisakiusioms mamoms, kad reikia geriau prieš tai su daktarais pasikonsultuot, iki metukų tai tikrai žinau kad draudžiama šiuos vaistus vartot vaikui.

    Lulu

  10. 2

    esu karta pati juos naudojusi, mano nuomone tai vaistai-bomba, jie tikrai yra stiprus, jei norite duoti juos vaikui tai butinai pasitarkite su gydytoja

    Lukniukas