• 11ats.

    Kodel vaikai tokie "prilipe" prie tevu?

    gal kas turejo panasiu problemu su vaikais. gyvenam uzsenyje, ir turim vaikuciams auklyte. nereikia dirbti, bet problema ta, kad griztam namo ir namuose kada bunam jie visad ant ranku tai pas mane tai pas teti. nezinau, ka ir galvot, pasidaryti apsitvarkyti nieko negaliu. aciu sekmes jums

    razma1-2 metukaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    Tai cia ne vaikai neramus. Neramus buna tada kai duodasi kai velniukai!! O jie paprasciausiai labai mazuciai ir jie pasiilgsta savo tevu. Jiems truksta meiles ir teviskos silumos. Sakysit, kad mes dirbam, kad jiems duoti viska ir t.t... taip duoti materialia gerove. Bet jie tokiu poelgiu reikalauja is jusu dvasinio artumo.

    Anonimas

  2. 1

    Razma, truputį nesupratau ar jūs abu su tėčiu dirbat? Jei taip, tai gal tada išeitų su ta auklyte susitarti, kad ji per dieną truputį patvarkytų namus, kai vaikučiai miega, o grįžus namo po darbo laiką leisti su vaikais, o ne dulkes šluostant? Arba pasisamdyti kokią moterėlę, kad ji pora kartų per svaitę ateitų sutvarkyti namų. Aišku, jei finansai tai leidžia. Nes matosi, kad vaikučiai jūsų labai pasiilgsta, todėl jiems įpatingai reikia jūsų, o ypač mamos, artumo.

    trejetukas

  3. 1

    sveikos aciu kad paraset man atsakymu,as suprantu kad jie pasiimlgsta ir meiles reikia,cia aisku kas be ko.jie dar visai maziukai ir nekalba,as pegivenu kad aukle neskriaustu ju juk jie pasakyti nieko nemoka.o kad pasiilgsta musu tai suprantama.niekas nepakeis tevu mamos meiles.as juos be galo myliu.bet gaila kad negaliu auginti pati ir reikia aukle prasyti kad priziuretu.aciu jums sekmes

    razma

  4. 1

    suniukas pasiilgsta savo seimininko per diena,o ka kalbeti apie savo vaika kuri pati pagimdei...nejau budama mama sito nesupranti?vaikas pasiilgsta tevu,jam demesio jusu reikia.... nejau ji laikai daiktu,su kurio aukle visa zaidzia o jum gryzus vaikas turi buti kaip pagalve ant sofos,nereikalauti nei demesio nei kazko kito...ir vien tas "prilipe" jau bjauriai skamba.. atrodo,kad savo vaikui nejauti dideles meiles,yra ir viskas...

    Milana69

  5. 1
  6. 1

    Jie ne neramus,o jiems truksta jusu demesio.

    Bosiene

  7. 1

    pasiilgsta tiesiog teveliu ir nebenori kad iseitumet... jei jiejau kalba, reikia pasikalbeti pasakyti kad iseinat i darbeli ir kad grisit, kad tegu laukia ir buna geruciai... cia dar geras variantas kad ant ranku lipa, o as kai vaikiuka priziurejau tai kai mama ir tetis grisdavo jis juos ignoruodavo, savo elgesiu parodo kad pyksta kad jie isejo (jis dar buvo per mazas kad aiskinti kad suprastu, nors bandem :) ) skirkit truputi demesio, paziakit mylima zaidima kartu, jie tuom zaidimu susidomes ir jus galesit tuo metu pailseti, arba jei jau vaikai sneka tai paprasykit kad pasakotu ka nuveike per diena, tegu padeda tvarkytis teciui kol mama valgyt padarys, o poto apsikeisit... nieko cia jau nepadarysit kad pasiilgsta - myli jus. ;)

    Jogurtas

  8. 1

    pasiziurejau tavo vaikai jau apie du metus, tad ju tas vadinamas "The Terible Two" amzius, nes vieni anksciau kiti veliau su tomis problemomis susiduria, google daug naudingos info kaip kovot su sito kritinio amziaus vaiku neramumais..tiesio suvesk " The Terible Two"

    gertruda

  9. 1

    as ir manau kad cia ilgesys visa tai padaro

    Simse

  10. 1

    labutis na manau kad ir kaip ir kiekvienam vaikuciui buna stresas kada teveliai jy palieka su svetimu zmogumi zinau pagal save ....o gryztat po sunkiu dienos darbu turit ka veikt namuose o ir dar vaikuciai pasiilge teveliu uz tai taip ir yra o gal aukle nelabai gera ....ir ira isgazdyti darzeliuose visai kitaip uzsiima su vaikuciais negeriau darzelyje butu:)

    erika1987