Atsakymai

  1. 1

    Nematau skirtumo.

    Yuki

  2. 1

    jei gimdys be komplikacijų tai manu ir marijampolėje gerai, o jei kas negerai išsiūs į kauną.Aš gimdžiau marijampolėje ir nesiskundžiu.

    laimike

  3. 1

    Balandzio pradzioj. Visko ir paie kauna ir paie marijampole prisiklausius tai sunku pasirinkt ypac kai pirmas gimdymas.

    Andze

  4. 1

    Pati gimdziau marijampoleje sia vasara ir esu patenkinta.Prieziura buvo labai gera,na bet kiek zinau,tai priklauso nuo to,kokia daktare priims gimdyma,as papuoliau pas labai gera,tad nusiskundimu neturiu.

    kami

  5. 1

    Jei gimdymas vyks sklandziai be jokiu komplikaciju,tai kaip ir nera skirtumo,bet jei (to tikrai nelinkeciau)kazkas nutiktu tau ar tavo vaikui veztu i kauno kilnikas,tai butu bereikalinga kelione.As rinkciaus klinikas vien tik del saugumo ir atsipalaidavimo jausmo.

    Bosiene

  6. 1

    O koks skirtumas? Juk ir čia, ir čia gimdymas bus lygiai toks pats, skaudės vienodai, gimdysite tiek pat ir taip pat... Na bet visais atvejais Kaune būtų saugiau, kadangi jei vaikui kokios labai rimtos komplikacijos, tai veža tiesiai į KMUK.

    lydekaite

  7. 0

    seip kiek skaiciau is forumu tai kaune geras personalas,ypac profesionalus daktarai kurie cezario pjuvius daro. Bet kiek zinau tai ten tik su siuntimai preima, nes ir taip perpildyta. O Marijampoleje tai ziurint ant kokio daktaro papulsi, arba turi tartis. O kada tau gimdymo data nustatyta?

    Vaida28