• 13ats.

    Noreciau patarimo....

    Sveikos mamytes,turiu toki klausimeli. Laukiuosi 31 savaite,kai praeita savaite buvau pas gydytoja ji apciupinejo pilveli ir pasake kad maziukes galvyte apacioje,jis apsivertes,maniau jau ruosiasi ateiti zuikis =) O va vakar vel lankiausi pas gydytoja ji atliko ta pacia procedura ir pasake kad maziukes galvyte virsuje po mano krutine,as jos paklausiau ar tai normalu ir kada jau turetu apsiversti visiskai maziuke,o ji man atsauna "as nezinau" =D Taip ir likau pasimetus. Gal kuri mamyte tisksliau zino kada jau zuikis turi apsiversti i ta poza kai ruosis gimti galvute zemyn,ar nera nustatyto tikslaus laiko? Labai jums dekoju=)

    AydutiaGimdymasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    Man lelius apsiverte 36 savaiciu. O iki to laiko visaip buvo.

    Erika

  2. 2

    dar yra laiko,apsivers,nepergyvenk stipriai

    ruta26

  3. 2

    as ir galvojau kad jausiu bet nejauciau, as kai klausiau gydytojos sake vaikai turi apsivcersti iki 36 savaites jei neapsivcercia tada jau mazai tiketina kad pasikeis, nors buna kad vaikai tik diena pries gimima pakeicia poza.

    wiktoriuke

  4. 2

    As kazkaip manau kad zuikis jau didelis ir as toki apsivertima tureciau pajausti=) Na bet gal is tikruju per daug jaudinuosi=) Aciu uz patarimus mamytems.

    Aydutia

  5. 2

    ji gali taip ir likti galvyte i virsu... neissigask.. taip buna.. tik jau tada gimdysi cezario pagalba... o gali dar ir pora kart apsiversti... ;)

    gedre

  6. 1

    Nesupratau apie koki tukstanti su biskiuku cia prabilo anonimas? =)

    Aydutia

  7. 1

    seip vaikas issirenka galutine poza nuo 35sav. taigi tavo maziuke dar gali apsiverst mano mazius sugalvojo galvite zemin apsiverst tik 35sav.gale

    Lafe

  8. 1

    Su antru vaikeliu kai buvau nescia,sedimoje padetyje dukra buvo iki36savaiciu,paskui apsiverte.apsivers ir tau nesijaudink.

    aurikuka

  9. 1

    man apsiverte ta diena kai gimdziau, o buna gi kad ir neapsivercia, todel cezarius ir daro

    Kalnietiene

  10. 1

    manau, kad nėra dėl ko dar nervintis, sako, kad vaikelis gali apsiversti net likus kelioms dienoms iki gimimo. jei jis turi daugiau vietos, tai ir sukinėsis. man pirmo nėštumo metu vis kažkaip skersai truputį buvo vaikutis, jau sakė, kad reiks cezarį daryti, bet jis įsistatė galvyte žemyn tiesiai, kaip reikia tik 38 savaitę. taip, kad dar yra laiko...

    Ineta_