• 8ats.

    Gal kas zinot daugiau apie masazus vaikams nemokamus?

    Pries pora dienu sutikau drauge, kuri savo vaikuti vede masazuot ir visai netiketai suzinojo kad vaikams iki 7 metu yra skiriamas nemokamas masazu kursas per metus, tai yra 10 masazu/per metus. Nieko nesu apie tai girdejus tai norejau paklaust, ar tai tiesa, ar kas gal naudojates sia galimybe? O gal cia tik "pletkai"

    ervijota1-2 metukaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    bent jau antakalni tai tik 2 duoda nemokamus o uz 8 sumokejome 180 lt ar tai 160 lt db nepamenu.suneliui buvo padidejas raumenuku tonusas,tai vyras skambino i sveikat. ministerija ir taip paaiskino neva poliklinika gali duot tik 2 nemokamus o tuo tarpu mano drauges suneliui dare masazus pasilaiciuose nemokamai mat tenai turi lesu.o trecia kai nuejome i registratura antakal. vaiku poliklin. tai gulejo kainynas as pasiziurejau tai kainos buvo juokingos na pvz bendras kuno masazas apie 5 lt kojiciu 3 lt. bet kai paklausiau ar ir db tos pacios kainos?man is ranku isplese ta kainyna ir sako cia senos kainos db jau nera tokiu.kita karta vel ijau paimt sunaus korteles tai ziuriu vel tas pats kainynas padetas su tom paciom kainom:)))geriausia skamb. i sveikatos ministeria ir klaust.

    giedryte

  2. 2

    nemokami jie tik tuomet, kai šeimos gydytoja duoda siuntimą pas neurologą, o šis pas gydytoją į Ankstyvosios reabilitacijos centrą va ši ir sprendžia, skirti juos nemokamus ar ne. Tų masažų šiaip jau turi reikėti. Pvzd., mano sūnui 6 mėn. juos skyrė, nes cezariukas, galvos kelti nenorėjo... Pilna vaikų, neišnešiotukų, sutrikusios raidos ir pan. tuose masažuose, kuriems jų tikrai labiausiai reikia. Tokia sistema Šiauliuose, tai, manyčiau, ir visoj Lietuvoj

    labirinta

  3. 2

    taip tiesa,savo dukra vedziau ir buvau labai patenkinta,tai ir uzsiemimas ir vaikui gerai.mums buvo ir masazai ir manksteles,esu labai patenkinta :)

    kukuska

  4. 1

    esu apie tai girdejusi... pas mus mieste panasiai kaip labirinta rase: seimos gydytojas siuncia pas neurologa, o sis i ankstyvosios reabilitacijos ir korekcijos centra, kuriame ir atliekamos nemokamos manksteles/masazai. bet va, minusas toks, kad eiles labai dideles del nemokamu paslaugu, tai kol sulauksi savo eiles geriausiu atveju prazilsi :) blogiausiu atveju vaikeliui bedele/ligele ar dar koks tai sutrikimas paumes ir pan.

    romantike

  5. 1

    o kaip paaiskintumet toki atveji kad mano drauges dukrytei irgi reikejo masaziuku ir jinai gavo uz juos susimoket iki paskutinio cento. Ar tie nemokami masazai tik pas tam tikros daktares ar turi pas bet kurios nemokamai but pas kurios paskiria.

    ervijota

  6. 1

    mes siuo metu taipat mankstinames. Musu gydytoja israse siuntima pas neurologe, o ji siunte mus i tas manksteles (nemokamai), jei eitumem be siuntimo viskas kainuotu

    Simse

  7. 1

    taip yra,bet ju siaip sau niekas nedalina i kaire ar i desne.dukryte mano taip pat buvo gavus tu masaziuku,tai su siuntimu jie nemokami,o siaip kainuoja net ir vaikui be siuntimo.

    Bosiene

  8. 1

    taip yra,cia jusu pediatre turi pasakyti ir siusti,veziau as savo 7men vaika,kartu vede ir drauge savaja 8 men dukryte

    Anonimas